Emilia Clarke på vei inn i ny Marvel-serie

Hun var dragedronningen i «Game of Thrones»-universet. Nå er Emilia Clarke på vei inn i et nytt univers – Marvel sitt.

Publisert:
Emilia Clarke, mest kjent fra Game of Thrones, blir trolig å se i Disney Plus’ «Secret Invasion»-serie.

Hun er i følge Variety i gang med de avsluttende forhandlingene om en rolle i Marvel Studios nye «Secret Invasion»-serie, som blir å se på Disney Plus.

Andre sterke skuespillernavn som er om bord er Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Kingsley Ben-Adir og Olivia Colman. Jackson skal på ny gjøre rollen som Nick Fury, mens Mendelsohn spiller Talos slik han gjorde i «Captain Marvel».

«Secret Invasion» er blant en rekke nye titler som Marvel har på gang for Disneys strømmetjeneste. Den sies å skulle følge en gruppe hamskiftende aliens som har infiltrert jorden i en årrekke. Ben-Adir skal spille den største skurken, skriver Variety videre.

LES MER:

GoT-stjerne inntar superheltrolle

LES MER:

Jernhard feiring av «Game of Thrones» 10-årsjubileum – mens vi venter på mer dragedrama

Emilia Clarke ble nominert til fire Emmy-priser for rollen som dragedronningen Daenerys Targaryen, men har også filmer som «Last Christmas», «Me Before You», «Terminator Genisys» og «Solo: A Star Wars Story.»

Snart blir hun å høre som en av stemmene i animasjonsfilmen «The Amazing Maurice».

Publisert:

Jernhard feiring av «Game of Thrones» 10-årsjubileum – mens vi venter på mer dragedrama

For ti år siden denne måneden begynte blod, død ved sverd og gift, intriger om jerntronen og drager å rulle over TV-skjermer i hele verden. «Game of Thrones» hadde funnet veien fra bøkene og foran kamera – og var med på å sette nye spilleregler.

Publisert:
  • NTB