HBO bekrefter bestillingen av andre runde «Beforeigners»: Ny drapssak i vente for Lars og Alfhildr

Torsdag bekreftet HBO Nordic at det blir en ny sesong av «Beforeigners», som har innspillingsstart i oktober, ifølge Kampanje.

Publisert:
  • NTB
Det blir gjensyn med skuespillerne Nicolai Cleve Broch og Krista Kosonen i sesong 2 av «Beforeigners».

«Beforeigners» er HBO Nordics første norske originalserie, som satte strømmerekord da den ble sluppet i august i fjor.

I januar i år ble det klart at Norsk filminstitutt bød på en pen pott insentivmidler for å lage andre runde, nærmere bestemt 22,3 millioner.

Det er Rubicon som produserer serien, der «Lilyhammer»-forfatterne Eilif Skodvin og Anne Bjørnstad har manet frem en hverdag preget av tidsreiser.

LES MER:

Ti serier som kan redde høsten

Forut for sin tid? Her er Lars og Alfhildr i sving i premieresesongen av «Beforeigners». Innspillingen av andre runde begynner i oktober.

Nicolai Cleve Broch fortsetter som politietterforsker i spann med den tidsreiste vikingkvinnen Alfhildr, spilt av Krista Kosonen. Og igjen har Jens Lien regi.

«Beforeigners»-produsent Anne Bjørnstad røper dette om hva som er i vente overfor Kampanje.

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix og HBO i september

– Vi fortsetter handlingen fra sesong en hvor Lars og Alfhildr bringes sammen til en ny drapssak. Det blir handling i flere land og i flere tider, og vi gleder oss veldig til å gå ut med cast senere, legger hun til.

Publisert:

Sesong to av «Beforeigners» får desemberpremiere

Det norske sci-fi-dramaet «Beforeigners» er snart tilbake på skjermene – denne gangen med Herman Flesvig om bord på rollelisten.

Publisert:
  • NTB