Dagny med på «Hjem til jul»-moroa

Det nærmer seg ny sesong av den norske Netflix-serien «Hjem til jul». Med på andre sesong ut er nykommerne Edward Schultheiss, Hermann Sabado og artisten Dagny Norvoll Sandvik.

Oppdatert:
Slik er vi vant til å se artist Dagny Norvoll Sandvik. Men nå dukker hun opp som skuespiller i den nye sesongen av «Hjem til jul». 
Foto: Audun Braastad / NTB

Samtidig melder Netflix at Felix Sandman, Stian Blipp, Gabrielle Leithaug og Oddgeir Thune alle returnerer til skjermen i sesong to av «Hjem til jul».

Det er allerede kjent at Ida Elise Broch, Dennis Storhøi og Anette Hoff gjentar rollene sine.

Andresesongen av «Hjem til jul» lander i Netflix-utbudet 18. desember.

Artisten Gabrielle (t.v) er også med i «Hjem til jul». Her sammen med skuespiller og hovedrolleinnehaver Ida Elise Broch.

Den siste episoden i sesong én ble avsluttet av at det ringer på døren. Men da Johanne går for å åpne, får ikke seerne se annet enn at hun smiler til den som står der ute.

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney i november

Regissør for serien, som er blitt omtalt som en småfrekk sjarmbombe, og som var den første norskspråklige Netflix-serien noensinne, er Per-Olav Sørensen. Han er også med på manussiden – sammen med Julie Skaufel, Mattis Herman Nyquist og Miriam Larsen.

Publisert:
Oppdatert:

Andre runde «Hjem til jul» blir koronafri sone: – Vi trenger denne serien nå

Denne julen skal «Hjem til jul»-seerne som henger med fra første runde med den norske Netflix-serien få vite hvem som ringte på døren til Johanne. Det lover regissør Per-Olav Sørensen.

Publisert:
  • NTB