Mariah Carey klarer det igjen

Mariah Carey er blitt lyden av jul. Nå topper «All I Want for Christmas Is You» hitlistene igjen.

Oppdatert:
  • NTB
Mariah Carey opptrer på juleshowet sitt, kalt «Mariah Carey's Magical Christmas Special», som er å se på strømmetjenesten Apple TV+.

Mandag meldte Billboard at den klatret siste steget opp på den amerikanske Hot 100-listen etter å ha ligget på andreplass uken før.

Carey slapp låten i 1994. I fjor inntok den førsteplass etter 25 år og lå der i tre uker i sammenheng. Med denne ukens førsteplass er «All I Want …" nå oppe i fire uker på topp. Det gir en delt topplassering i julelåtsammenheng i USA.

Inne på ti på topplisten i USA for første gang er for øvrig en låt som brukte 50 år dit, nemlig Jose Felicianos «Feliz Navidad».

Også her på berget ligger Mariah Careys julestemningsosende kjærlighetserklæring på førsteplass – foran en hærskare andre, gamle så vel som nye, julesanger.

LES MER:

Idol-vinner Mari (16) klar med julelåt: – Litt skummelt fordi jula betyr så mye for meg

LES MER:

Leo (26) har laget «tryllekalender»: – Jula er en magisk tid!

Selv er artisten aktuell med et juleshow på AppleTV kalt «Mariah Carey's Magical Christmas Special», der hun tar med seg Ariana Grande og Jennifer Lopez i en remiks av «Oh Santa!".

-De kaller meg juledronningen. Men jeg har aldri gjort krav på det, selv om det er et artig navn, sier Carey til Entertainment Weekly. Hun tror vi trenger høytiden ekstra mye i år:

– Vi trenger virkelig å føle julen, selv om vi ikke kan være sammen med våre kjære.

Publisert:
Oppdatert:

Nå begynner Mariah Careys julelandeplage å røre på seg igjen på strømmelistene

Du vet det nærmer seg jul når Mariah Careys evige monsterhit «All I Want for Christmas Is You» begynner å røre på seg igjen – når november er her.

Publisert: