Lily James skal spille Pamela Anderson i TV-serie om romansen med Tommy Lee

Seth Rogen skal selv spille skurken som offentliggjorde sexvideoen av Pamela Anderson og Tommy Lee, i en ny TV-serie som nå har hovedrolleinnehaverne på plass.

Publisert:
  • NTB
Lily James er kjent fra «Downton Abbey» som Lady Rose og som unge Donna i «Mamma Mia». Nå skal hun spille Pamela Anderson.

«Baywatch»-profilen Pamela Anderson skal spilles av britiske Lily James, kjent fra «Downton Abbey» som Lady Rose, som unge Donna i «Mamma Mia»-oppfølgeren og nå senest i «Rebecca» på Netflix.

Som Tommy Lee, trommeslager i Mötley Crüe, er Sebastian Stan klar. Han har spilt Bucky i «Captain America»-filmene, melder Deadline.

Prosjektet er Seth Rogens idé: Han er også eksekutivprodusent for serien, som har arbeidstittelen «Pam & Tommy» og lages for strømmetjenesten Hulu.

Virkelighetens Tommy Lee og Pamela Anderson.
LES MER:

Pia Tjelta har hovedrollen i ny TV-serie

LES MER:

Dette er nyhetene hos HBO, Netflix og Disney+ i desember

Serien skal følge den stormfulle romansen fra paret møtes i 1995, gifter seg etter en ukes bekjentskap, og spiller inn en sexvideo den første måneden som nygifte. Den stjeles under et innbrudd i parets hjem, og mannen som offentliggjør videoen – til svært stor ståhei i mediene – spilles av Rogen selv.

Regissør er Craig Gillespie, som tidligere laget «I, Tonya» om skøyteløperen Tonya Harding.

Pamela Anderson og Tommy Lee er ikke involvert i TV-planene, selv om kilder nær paret sier de kjenner til dem.

Publisert:

Anderson forteller sin historie i ny dokumentar

Skuespiller Pamela Anderson meddeler at hun skal åpne opp om sin historie i en kommende dokumentar på Netflix.

Publisert:
  • NTB