Sparkes fra TV-serie etter anklager om seksuelle overgrep

Skuespilleren Chris Noth får fyken fra TV-serien «The Equalizer» på grunn av anklagene, skriver Variety. «Sex og singelliv»-kollegene støtter kvinnene som anklager ham.

Publisert:
  • NTB
Chris Noth på premieren for TV-serien «And Just Like That» med motspilleren Sarah Jessica Parker tidligere i desember.

Noth blir å se i en kommende episode som allerede er innspilt, og i eventuelle repriser av eldre avsnitt. Men utover det er han ikke «lenger delaktig i produksjonen».

Etter at Hollywood Reporter kom med en omfattende avsløring der to kvinner forteller anonymt om sine møter med skuespilleren, og hevder at han utsatte dem for seksuelle overgrep i 2005 og 2014, ble han også droppet av sitt agentbyrå som ikke ville ha ham som klient mer.

Nå har også «Sex og singelliv»-kollegene Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis kommet med en felles uttalelse , som de delte på Instagram-kontoen til Nixon. De tre er å se i TV-serien «And Just Like That», der Chris Noth også medvirker som rollekarakteren Mr. Big i første episode.

LES MER:

To negative trekk gjør deg til seriefråtser, ifølge forskere

LES MER:

Hun er ny i Star Wars-universet

– Vi er svært triste over å høre anklagene mot Chris Noth. Vi støtter kvinnene som har stått frem og delt sine vonde opplevelser. Vi vet at det må være en veldig vanskelig ting å gjøre, og vi berømmer dem for det, skriver skuespillertrioen.

Chris Noth har hele tiden benektet anklagene.

Publisert:

Det blir mer «And Just Like That …» – om Sarah Jessica Parker vil være Carrie på ny

Utsiktene er gode til at det blir en sesong nummer to av «Sex og singelliv»-oppfølgeren «And Just Like That..»

Publisert:
  • NTB