Kultur

Ny TV-serie på trappene fra Jonis Josef

– Jeg har fått lov til å lage det jeg vil, med hvem jeg vil, og jeg kunne ikke vært stoltere, sier Jonis Josef om humorserien «Kasko».

Publisert:
  • NTB
Jonis Josef er hyret inn av TV 2 – og skriver på en ny humorserie.

Den nye serien kommer på TV 2 og TV 2 Play på nyåret, og her møter vi Jonis Josef i rollen som Jamal.

  • Følg Byas på Instagram!

«Han vil helst fordrive dagene med fest og moro med gjengen i kollektivet – til tross for at han snart nærmer seg 30. Når gjelden øker i takt med postkasse-noiaen innser han imidlertid at han må få seg en ordentlig jobb. Han lander til slutt en stilling som etterforsker i forsikringsbransjen», heter det fra kanalhold om handlingen.

Herfra heter det videre at det blir komplisert for vår mann som havner i en identitetskonflikt mellom den han er i kollektivet, og den han er i sin nye yrkesrolle.

LES MER:

TV2 har sikret seg humorprofilen Jonis Josef

Odd-Magnus Williamson er også med på rollelisten i den ny serien «Kasko».

Jonis Josef har gjort seg bemerket både som komiker, tekstforfatter, serieskaper og skuespiller. Serien hans, «Kongen av Gulset», har vunnet flere priser.

I øvrige roller i «Kasko» ser vi Abu Hussain, Abdullahi Bashir, Dennis Storhøi, Anette Hoff, Odd-Magnus Williamson, Ingrid Giæver, Arman Surizehi, Isak Noor, Marlene Stavrum og Henrik Farley.

Serieskapere er Jonis Josef og Mikael Samuelsen, som sammen med produsent Jenny Vuong også har skrevet serien. Mikael Samuelsen er også regissør for serien, framgår det av pressemeldingen.

LES MER:

Ikke flere sesonger for Herman Flesvigs «Førstegangstjenesten»

Publisert:

Lyden av «Kasko» klar – med Isah og Dutty Dior i spissen

Låtene som er å høre i den nye TV 2-serien «Kasko» skal fremme samme budskapet – om hvordan det er å få innpass i arbeidslivet som minoritet, og hvor bra ting blir om man kommer sammen og samarbeider.

Oppdatert:
  • NTB