Ny kvinnelig Marvel-helt: Agatha Harkness får egen TV-serie

Marvel-studioet satser på nok en ny superhelt som ikke er kvinne: Nå er det heksen Agatha Harkness fra «WandaVision»-serien som får sin egen spinoff.

Publisert:
  • NTB
Nå får Agnes/Agatha Harkness fra "WandaVision" sin egen spinoffserie på Disneys strømmetjenesten. Rollen i hovedserien innbragte Kathryn Hahn en Emmy-nominasjon i birollekategorien.

I «WandaVision» spilte Kathryn Hahn den nysgjerrige naboen Agnes, som underveis i serien – spoileradvarsel – viser seg å være en forkledd heks ved navn Agatha Harkness.

Hun overlevde seriens finale, og ikke overraskende får altså karakteren nå sin egen serie på strømmetjenesten til Disney, melder Variety.

Mye er foreløpig ikke kjent, men ting tyder på at det blir en mørk komedie ført i pennen og produsert av «WandaVision»-manusforfatter Jac Schaeffer, og med Hahn tilbake i hekserollen.

En låt fra serien, «Agatha All Along» skrevet av «Frost»-hitmakerne Robert og Kristen Anderson-Lopez, kom helt opp til førsteplass på iTunes og 36. plass på Billboard-listen.

LES MER:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney i oktober

Publisert:

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney i oktober

Vi har sjekket premieredatoene for nye sesonger og helt nye serier på de tre ulike strømmetjenestene - sånn at du slipper.

Publisert:
  • Line Pevik