Sulten tester Sakura kinarestaurant i Sørlandsparken

Dette smaker omtrent det samme som på alle andre kinarestauranter, bare hakket dårligere.

Publisert: Publisert:
Grade: 2 out of 6
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Dette spiste Sulten: To middagsbuffeter med et bredt utvalg av kinesiske retter til 220 kroner per person.

Sakura kinarestaurant åpnet for få måneder siden i Sørlandsparken, og satser tydeligvis på middagsbuffet. Lokalet er lyst, og har en rekke behagelige sitteplasser. Når man kommer sulten fra jobb, og må får seg i en matbit før storhandelen, skulle man tro at en buffet var midt i blinken, særlig for barnefamilier.

[sc name=»Relatert klikksak» ]

Klassiske retter

Sultens utsendte ble raskt møtt av en servitør som viste oss til et bord og spurte om vi ville ha middagsbuffeten. Ja, det ville vi, og bestilte et par cola som kom like etterpå. Så var det bare å gå rett til buffeten å forsyne seg. Da Sulten besøkte restauranten var det ganske fullt i restauranten, og buffeten fikk ofte påfyll fra kjøkkenet.

Små røde lapper forklaret hva enkelt rett var. Det er både stekt og kokt ris, nudler og klassiske retter som kylling i karri, kylling i sursøtsaus og biff chop suey. I tillegg er det innbakt svin og kongereke, og vårruller på buffetmenyen.

– Bare hakket verre

Sultens utsendte var veldig sultne og tok litt av hvert på de store tallerkenene. Men dette viste seg å være skuffende. Dette er akkurat det samme som du får på absolutt alle andre kinarestauranter, bare hakket verre.

_**LES OGSÅ:

Les også

Åpner ny kinarestaurant i Sørlandsparken

buffet

Nudlene var vasne, og hadde en eller annen ubestemmelig ettersmak som gjorde av vi lot dem bli liggende igjen på tallerkenen. Kyllingen i karri minte mest om fiskeboller med karripulver på. Biff chop suey-en var heller lite minneverdig.

Vårrullene er høydepunktet

De innbakte kongerekene, smakte ikke annet enn frityrolje. Men svinekjøttet var noe bedre.

Vårrullene var faktisk det beste på hele tallerkenen. Sprø og fine. Men sånn totalt sett, er det ganske trist at vårrullene står igjen som høydepunktet i buffeten.

vaarrull

Dessert inkludert i prisen: karamellpudding og sjokoladepudding som smaker som det kommer fra dagligvarebutikken, og fersk oppkuttet frukt. Man vet hva man får, og sjokoladepudding er godt det, men det blir likevel snodig på en kinesisk restaurant. Hvorfor ikke lage noe som er hakket mer autentisk?

dessert

Sakura satser tydeligvis på å få folk mette raskt, og er ingen gourmetrestaurant. Likevel bør ambisjonsnivået være høyere enn dette. Gi kokken en litt større utfordring enn å lage gode vårruller.

[sc name=»Restaurantanmeldelser» ]

Nyhet!
Utforsk alle våre anmeldelser i kartet.

Gå til Restaurantguiden
Publisert: