Her er folkets «Spis for 100»-favoritt

– Det viktigste er at kundene er fornøyde, noe denne kåringen viser, sier daglig leder.

Håndverkeren solgte nær 1400 retter sist uke. Foto: Magnus Nødland Skogedal
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Det har vært en mildt sagt travel uke for byens restauranter. «Spis for 100» har ført til fulle restauranter over hele byen, og mange av gjestene har stemt på sin favoritt-rett fra kampanjen.

Vinneren ble Håndverkeren, som serverte en 200 grams svinebiff med ratatouille, amandinepoteter og rødvinssaus. De fikk totalt 13 prosent av stemmene.

Spis for 100: Selger 800 burgere per dag

Byggearbeid rett utfor døren har ikke stoppet kunder fra å besøke Håndverkeren. Foto: Magnus Nødland Skogedal Byggearbeid rett utfor døren har ikke stoppet kunder fra å besøke Håndverkeren. Foto: Magnus Nødland Skogedal

Stolte

– Det føles veldig bra å vinne, med tanke på at det er 45 restauranter med. Dette er vi stolte av, sier daglig leder André Hjort ved Håndverkeren.

I løpet av uka har de servert nær 1400 «Spis for 100»-retter.

– Vi har faktisk en liten nedgang i forhold til hva vi solgte av retten vår i fjor, men det er ikke så viktig for oss. Det viktige er at kundene er fornøyde, noe denne kåringen viser. Vi har og solgt veldig godt av vår vanlige meny, så det er tydelig at folk har vært interessert i å prøve andre ting også, sier han.

Kutter Pepsi Max på UiA: – Dette blir trist i eksamensperioden

André Hjort er daglig leder for Håndverkeren. Foto: jan Oddvar Eide André Hjort er daglig leder for Håndverkeren. Foto: jan Oddvar Eide

– Kjenner det på kropp og sjel

Hans ansatte kan puste ut etter en travel uke, og helgen har vært intens.

– De ansatte er fornøyde med å være ferdige, de kjenner det jo på kropp og sjel. Samtidig vet de at de ikke kan ligge på latsiden, fordi vi er inne i vår høysesong med konserter og andre arrangementer, sier han.

Hjort sier at de opplever en god effekt av å være med på kampanjen.

– Av tidligere erfaring vet vi at dette gir oss en opptur i februar, og som varer videre ut i vårsesongen. Det er veldig positivt å kunne vise frem stedet til folk som ikke har vært her før, sier han.

Sjekk resultatet av avstemningen nedenfor!

Publisert: