Hekkan, nå kommer det en ny burgerrestaurant til Stavanger

Hekkan Burger har ønsket seg til Stavanger i lang tid. I august åpner de i Pedersgata 8!

Ole Dysjaland i Hekkan Burger gleder seg til å åpne restauranten i Pedersgata.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

– Dette er prime location, sier potet Ole Dysjaland.

Han omtaler seg som potet, fordi at han både driver, eier og er gründer i Hekkan Burger.

Han er storfornøyd med at restauranten omsider har funnet lokaler i Stavanger, for de har leitet lenge. De har vært i flere forhandlinger, men da lokalet i Pedersgata dukket opp, stemte det overens med magefølelsen.

– Det er generelt utrolig mye spennende som skjer i denne delen av byen. Jeg tror at sentrum vil trekke mer og mer østover, sier han.

Nå driver Hekkan og huseier og renoverer bygget, som foreløpig står kledd i stillas og netting.

Følg Byas.no på Facebook!

Her skal den nye restauranten til Hekkan Burger ligge.

Takeaway-restaurant

Restauranten i Pedersgata skal skille seg litt ut fra den som ligger i Sandnes - takeaway vil fortsatt stå i sentrum, men i Stavanger-filialen vil det være sitteplasser og alkoholservering i tillegg, dersom alt går i boks.

Hekkan Burger åpnet i Sandnes for litt over ett år siden, og det ser ut til å gå greit. Rimelig greit.

Først fikk spisestedet terningkast 6 av Aftenbladets matkritiker. I forrige uke gikk 100-Ugå av stabelen. Da var Hekkan én av fire restauranter som fikk høyeste score av Aftenbladet som smakte seg gjennom alle de 37 rettene.

Under 100-Ugå solgte Hekkan 7802 burgere, over 1,1 tonn kjøtt! Dysjaland kjenner på kroppen at det har vært travelt.

– Ja, jeg kjenner det jo. Det var en travel uke. Heldigvis har vi et hekkans bra team som var godt forberedt, sier han.

Slik kommer Pedersgata 8 til å se ut når de er ferdige med oppussingen.

Konkurranse

Han liker godt både The Shack og Døgnvill Burger, og setter pris på at det blir litt konkurranse om burgerkundene.

– Jeg håper vi kan skille oss ut, og vi kommer til å bli den eneste burgerrestauranten i gata, men jeg har full respekt for Døgnvill og The Shack. Det er to kjente merkevarer, sier han.

Dysjaland har jobbet i restaurantbransjen i Stavanger tidligere, og han gleder seg til å komme tilbake.

– Det er veldig kjekt miljø her, sier han.

MER FRA BYAS:

Publisert: