Pjolter og Punsj-gjengen åpner nytt utested i de gamle Kaffekanna-lokalene

Konseptet skal være rocka, lover daglig leder hos Pjolter og Punsj, André Kvilhaug.

Kaffekanna har holdt til i Ryfylkegata på Storhaug siden 2016. Nå skal Pjolter og Punsj åpne et nytt utested i lokalene.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

– Nå venter vi bare på at lokalene skal tømmes, så setter vi i gang med oppussingen, forteller Kvilhaug.

Han og resten av Pjolter-gjengen tok offisielt over lokalene i Ryfylkegata 2. mai.

Det er i all hovedsak interiøret som skal fikses på, så det er ventet at oppussingen skal skje rimelig fort. Faktisk kan du mest sannsynlig nyte en øl eller en gin tonic på det nye utestedet allerede i midten av juni.

Alternativ til de andre kafeene

Konseptet skal være litt mer rocka, forteller Kvilhaug.

– De fleste kafeene i området er veldig barnevennlige, noe som selvsagt er veldig fint for en bydel med mange barn og unge. Men vi vil lage et alternativ, der barnevogner selvsagt er tillatt, men som er litt mer ... rocka, sier han.

Daglig leder hos Pjolter og Punsj, André Kvilhaug, røper at det nye utestedet har arbeidstittel Gimlet.

– Vi er inspirert av Hanekam og Ryes i Oslo, og planen er å spille britisk musikk fra 60- og 70-tallet. Og forhåpentligvis kan vi servere verdens beste GT (gin tonic, journ.anm)

Ønsker catering

I tillegg skal lokalene etter Kaffekanna, som gikk konkurs i mars i år, få et mer intimt preg.

– Det er litt mer restaurantløsning slik det er nå. Vi ønsker blant annet en litt mer intim bar, sier Kvilhaug.

Men selv om de skal ikke servere mat selv, kan du trolig få tilgang til en matbit mens du er der likevel. De nye eierne ønsker nemlig å få til en catering-løsning, og nevner blant annet ekteparet Skjerve som står bak Fortou og Tako som holder til i samme strøk.

Gin-navn

– Har dere funnet navn til det nye stedet?

– Navn er vanskelig, altså. Da vi åpnet Pjolter hadde vi lang tid til å tenke siden det tok sin tid å pusse opp lokalene. Men nå må vi tenke kjappere. Foreløpig kaller vi det for Gimlet, etter gin-drinken. Men det er bare en arbeidstittel, kan Kvilhaug røpe.

Publisert: