Tre gamle datingmyter som er helt utdaterte i dag

Mange tradisjoner er viktig å bevare, andre er det kanskje på tide å legge bak seg. Som disse tre!

Ut på date i helga? Da er det godt å vite at ikke alle datingmyter er like aktuelle lenger.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Må du virkelig kunne krysse av på hvert eneste punkt på lista over kvaliteter du ser etter i en partner? Eller er du åpen for å omfavne overraskelser og det at den andre ikke er nøyaktig det du tror du vil ha?

Følg Byas.no på Facebook!

Nettstedet Elite Daily har latt en profesjonell «Kirsten Giftekniv» komme med sine punkter over gamle datingmyter som burde bli lagt på hylla:

1. Mannen skal alltid ta regninga

Generelt begynner kjønnsbaserte «regler» på datingscenen å bli ganske utdaterte. En av dem er at mannen skal være forsørgeren - også på date.

På et gitt tidspunkt kan det gjerne variere hvem som har best råd for øyeblikket, og regninga på restauranten bør vel strengt tatt betales av den som er mest komfortabel med å betale der og da - mann eller kvinne?

LES OGSÅ:

Og dette uten en forventning om at man må bli spandert på senere! På den måten kan det nærmest bli en konkurranse der man holder tellinga over hvor mange spanderte ditt, hvor mange spanderte datt..

Det kan fort bli dårlig stemning!

2. Kvinnen burde være lavere enn mannen

Vår fysikk har absolutt ingenting å gjøre med hva slags person vi er. På sett og vis innbiller vi oss at den høyeste i et par er mest overlegen.

LES OGSÅ:

Men for en kvinne trenger ikke høyden hos kjæresten gjøre deg lykkelig, og om menn føler seg truet av en kvinne som er høyere enn en selv - vel, da er det nok andre årsaker som gjør at det ikke fungerer.

3. Dere burde ikke snakke om politikk

Politikk er uten tvil et krevende tema til tider, men det er ikke slik at alle burde unngå det totalt heller - ei på første date.

Politikk er mer enn hva som foregår i nyhetsbildet. Ditt syn på verden representerer hvilke verdier du har, og det vil nok før eller siden komme frem uansett.

Er det ikke uansett bedre å være enige om å være uenige, enn at motparten selger sine meninger og overbevisning bare for å få påspandert en middag?

Publisert: