Pastabakeriet gjenåpner i Sandnes og flørter med Stavanger

– Det føles veldig riktig å flytte til Langgata, sier fersk eier i Pastabakeriet, Kenneth Reime.

 I løpet av våren skal Pastabakeriet åpne ny restaurant i Langgata 10.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Mange sandnesgauker har savnet de italienske delikatessene til Pastabakeriet etter at lokalene i Flistergata skiftet eier og ble omgjort til biffrestaurant.

Derfor var det flere hjerter (og mager) som gledet seg da pastabedriften tidligere i høst ble kjøpt opp av catering-veteran Kenneth Reime.

Det er nå klart at restauranten gjenoppstår til våren. Den vil ligge midt i hjertet av Sandnes, nærmere bestemt Langgata 10.

Det var Sandnesposten som først omtalte saken.

Følg Byas.no på Facebook!

Mye det samme

– Vi tar utgangspunkt i samme meny, og bygger på det som har vært. Dette fordi det var et populært konsept som folk har savnet, sier Reime.

Med seg på laget har han daglig leder Trond Vold. Reime er også daglig leder i cateringselskapet Servit, som blant annet serverer den årlige gratisbrunsjen under Blink-festivalen.

Reime tror Langgata har en lys framtid i møte.

– Det er mange gode krefter som drar samme vei. Både kommunen og andre aktører har vært aktive og tatt grep for at byens hovedhandlegate skal stå sterkere. Dette ser du blant annet i den flotte julebelysningen som har kommet opp, sier Reime.

Ser ikke bort fra utvidelse

Nå blir første prioritet å få restauranten i stand i de nesten 300 kvadratmeter store lokalene, men Reime ser ikke bort fra at Pastabakeriet utvider til flere restauranter, dersom de lykkes.

– For eksempel til Stavanger?

– Det vil absolutt være aktuelt om vi får de rette lokalene. Det er et populært konsept, sier Reime.

Klarer du ikke å vente til våren, er Pastabakeriet allerede åpen for cateringbestillinger fra lokalene på Vibemyr. De kommer til å fortsette med både catering og takeaway, i tillegg til restaurantvirksomheten.

– Cateringvirksomheten vil være en viktig del av totalen, lover Reime.

MER FRA BYAS:

Publisert: