Georgios (28) åpner restaurant på Nytorget

Georgios Kontaratos (28) har åpnet Pollo Loco på Nytorget i Stavanger. På sikt håper han at det kan bli en kjede i hele Norge.

Georgios Kontaratos (28) har åpnet første av mange Pollo Loco-restauranter i Norge, håper han.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

– Du må være litt gal for å komme hit, sier Pollo Loco-eier og gründer, Georgios Kontaratos.

Han har åpnet det han kaller et «fried chicken house» i lokalene hvor Zufu holdt til tidligere.

For en måned siden tok han over lokalene, og på 14 dager var det ferdig.

Følg Byas.no på Facebook!

Følg Byas.no på Instagram!

Pollo Loco har åpnet i de gamle lokalene til Zufu.

Konkurranser

Hver uke skal Kontaratos og resten av Pollo Loco ha konkurranser for gjestene.

– For eksempel skal vi ha konkurranser for hvem som kan spise mest, eller hvem som kan ta med seg flest folk, sier han.

For tre dager siden laget Kontaratos Pollo Locos Facebook-side. Han er overveldet over responsen.

– Vi har allerede over tre hundre følgere og har bare fått 5/5 på tilbakemeldingene.

LES OGSÅ:

Hey everyone! We are almost ready for grand opening of our restaurant Pollo Loco! We open Friday 22 September 10:00 am. So now the exciting part comes. We are going to have a competition! So how do you win?: The person who brings the biggest Squad/Crowd to our resturant at the release will win a free meal for 2 persons. And for the rest of the Squad/Crowd will get 25% off on any meal! Remember to share and like our facebook site! We are so excited and looking forward to the release! We greatly appreciate a shoutoutCya there
Les også

Anmeldelse No28 Pizza Pub: Glimt av god smak, men...

Interiøret bærer preg av USA på 80-tallet, sier eieren.

Første av flere?

Neste uke vil de også begynne å levere mat, i samarbeid med Foodora.

Konseptet hans passer perfekt for studenter og unge folk, tror han.

– Dette er for ungdommen.

Han håper at konseptet slår godt an. På sikt håper han nemlig at Pollo Loco skal bli en kjede.

– Vi håper på å åpne mange restauranter i hele Norge.

MER FRA BYAS:

Publisert: