Tar over de gamle Only-lokalene i Stavanger sentrum

20. juni er første åpningsdag for Helly Hansen-butikken i Nygata.

Publisert:
Helly Hansen flytter inn i Nygata 16 i Stavanger sentrum.

– Selv om mange kjeder har slitt med salg i butikk, så føler vi oss trygge på at det er riktig å åpne en ny butikk nå, sier Retail Operations Manager i Helly Hansen, May-Britt Flatås.

Klesmerket får nå sin egen butikk i Nygata i Stavanger sentrum. 20. juni er første åpningsdag i lokalene som Only flyttet fra i slutten av februar.

Den første utenfor Oslo

– Butikken var i planleggingsfasen allerede før korona-epidimien slo innover Norge. I år vil de fleste tilbringe ferien i Norge, og vi ser at flere og flere investerer i utstyr og bekledning, som vi tilbyr, fortsetter Flatås.

Dette blir Helly Hansens første merkebutikk utenfor hovedstaden. Dette skjer kort tid etter at kleskjeden Carlings åpnet sitt flaggskip i Klubbgata.

Flatås peker på byens størrelse, vær og naturopplevelser som årsak til at selskapet valgte nettopp Stavanger.

Fra før har kleskjeden en outlet-butikk på Ålgård og får dermed en butikksjef som ikke er helt ukjent med merkevaren.

– Det blir godt å få Helly Hansen hjem til Stavanger, sier butikksjef Helge Rogde, som også har drevet utsalget på Ålgård.

Milliardomsetning

Historien til Helly Hansen går tilbake helt til 1877 og selskapet selger klær i mer enn 40 land. De siste årene har det kjente klesmerket tjent gode penger.

Omsetningen har økt fra 1,1 milliarder i 2015 til 2,1 milliarder i 2019, viser oversikten til Proff.no. Overskuddet før skatt i løpet av samme periode var til sammen 466 millioner kroner.

Publisert:

Her opnar Bergans sin fyrste butikk i Stavanger

Etter at Kremmerhuset takka for seg i Nygata 9, er det duka for at ein ny butikk skal ta over lokalet.

Oppdatert: