Vin- og cocktailbar tar over etter Re-Naa
Når Lou Lou åpner i mars, kan du få cocktails på tappekran.
– Det blir god stemning, men ikke nattklubb med fullt party! sier eier Torill Renaa.
Michelinstjerne-restauranten Re-Naa flytter inn i Eilert Smith Hotel på Holmen. I de gamle lokalene åpner vin- og cocktailbaren Lou Lou dørene 27. mars.
– Det blir veldig spennende! Det blir vinkurs for nybegynnere hver fredag, og for viderekomne annen hver tirsdag, sier Renaa.
Vinkartet vil bli endret hyppig. I tillegg vil det bli servert drinker fra «taptails» , altså cocktail på tappekran, laget av folkene bak den prisbelønte og verdenskjente baren Himkok i Oslo.
Matbaren til Renaa vil fortsatt ligge i Breitorget, der Lou Lou snart skal komme.
– Vi har alltid savnet og hatt behov for en mottaksbar, og et sted folk kan sette seg når de er ferdige å spise. Da Renaa-lokalene ble ledige, fant vi ut at det var dette som måtte inn, sier Renaa.
Les også:
Slik bør du oppføre deg på restaurant i StavangerDenne «restauranten» danker ut både Re-Naa og TangoKjent Stavanger-restaurant skifter navn og konseptNå åpner Stavangers nye vin- og cocktailbar dørene
Lou Lou er det nyeste tilskuddet i Renaa-familien.
Relaterte artikler
- AKTUELTDansk utelivsgigant klar med nytt utested i Stavanger: – Tror dette blir et godt tilskudd til byen1 ÅR SIDEN
- AKTUELTSirkus Renaa inntar Østervåg: Skal lokke «voksne» til lunsj7 MÅNEDER SIDEN
- AKTUELTSlik bør du oppføre deg på restaurant i Stavanger4 ÅR SIDEN
- AKTUELTHvilken av disse er #byasbeste kafé?3 ÅR SIDEN
- AKTUELTSirkus Renaa har åpnet: – Dette er huset med det rare i!3 ÅR SIDEN
- AKTUELTTidligere Hall Toll-ansatte åpner ny sushirestaurant4 ÅR SIDEN