Aktuelt

Vin- og cocktailbar tar over etter Re-Naa

Når Lou Lou åpner i mars, kan du få cocktails på tappekran.

Publisert:
  • Janne Håland

Breitorget får bar. FOTO: Jarle Aasland

– Det blir god stemning, men ikke nattklubb med fullt party! sier eier Torill Renaa.

Michelinstjerne-restauranten Re-Naa flytter inn i Eilert Smith Hotel på Holmen. I de gamle lokalene åpner vin- og cocktailbaren Lou Lou dørene 27. mars.

– Det blir veldig spennende! Det blir vinkurs for nybegynnere hver fredag, og for viderekomne annen hver tirsdag, sier Renaa.

  • Følg Byas.no på Facebook!

Omtrent slik er det tenkt at baren skal se ut.

Vinkartet vil bli endret hyppig. I tillegg vil det bli servert drinker fra «taptails» , altså cocktail på tappekran, laget av folkene bak den prisbelønte og verdenskjente baren Himkok i Oslo.

Torill Renaa. FOTO: Kristian Jacobsen

Matbaren til Renaa vil fortsatt ligge i Breitorget, der Lou Lou snart skal komme.

– Vi har alltid savnet og hatt behov for en mottaksbar, og et sted folk kan sette seg når de er ferdige å spise. Da Renaa-lokalene ble ledige, fant vi ut at det var dette som måtte inn, sier Renaa.

Les også:

Slik bør du oppføre deg på restaurant i StavangerDenne «restauranten» danker ut både Re-Naa og TangoKjent Stavanger-restaurant skifter navn og konsept
Publisert:
  1. Vin
  2. Utelivsbransjen
  3. Mat og drikke

Nå åpner Stavangers nye vin- og cocktailbar dørene

Lou Lou er det nyeste tilskuddet i Renaa-familien.

Publisert:

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Åpner nytt bar-konsept på Sandens
    1 ÅR SIDEN
  2. AKTUELT
    Hvilken kafé er #byasbeste?
    11 MÅNEDER SIDEN
  3. AKTUELT
    Flytter og utvider med bar og kveldsåpent
    1 ÅR SIDEN
  4. AKTUELT
    – Jeg tror Dickens er i de beste hender og at det nye konseptet kommer til å bli bra
    2 ÅR SIDEN
  5. AKTUELT
    Dansk nattklubb-konsept flytter inn i Vågen
    12 MÅNEDER SIDEN
  6. AKTUELT
    Snart åpner Bardello like ved Fargegata
    2 MÅNEDER SIDEN