Vin- og cocktailbar tar over etter Re-Naa

Når Lou Lou åpner i mars, kan du få cocktails på tappekran.

Publisert:
Breitorget får bar.

– Det blir god stemning, men ikke nattklubb med fullt party! sier eier Torill Renaa.

Michelinstjerne-restauranten Re-Naa flytter inn i Eilert Smith Hotel på Holmen. I de gamle lokalene åpner vin- og cocktailbaren Lou Lou dørene 27. mars.

– Det blir veldig spennende! Det blir vinkurs for nybegynnere hver fredag, og for viderekomne annen hver tirsdag, sier Renaa.

Omtrent slik er det tenkt at baren skal se ut.

Vinkartet vil bli endret hyppig. I tillegg vil det bli servert drinker fra «taptails» , altså cocktail på tappekran, laget av folkene bak den prisbelønte og verdenskjente baren Himkok i Oslo.

Torill Renaa.

Matbaren til Renaa vil fortsatt ligge i Breitorget, der Lou Lou snart skal komme.

– Vi har alltid savnet og hatt behov for en mottaksbar, og et sted folk kan sette seg når de er ferdige å spise. Da Renaa-lokalene ble ledige, fant vi ut at det var dette som måtte inn, sier Renaa.

Les også:

Slik bør du oppføre deg på restaurant i StavangerDenne «restauranten» danker ut både Re-Naa og TangoKjent Stavanger-restaurant skifter navn og konsept
Publisert:

Nå åpner Stavangers nye vin- og cocktailbar dørene

Lou Lou er det nyeste tilskuddet i Renaa-familien.

Publisert: