Dette er #byasbeste kafé!

Dere har ikke vært i tvil - Coffeeberry er #byasbeste kafé!

Publisert:
Det finnes ingen tvil - Coffeeberry er #byasbeste kafé!

– Jaaaaaaaaaa!!! Ååååååå!!! Huraaaaaaa! Åh!! Så glad jeg ble nå (egentlig er det 16(!) smilende og kjærlighetsuttrykkende emojies her, også).

Hanne Jørgensen (37) fikk gladnyheten på onsdag, ikke så lenge etter avstemmingen ble avsluttet. Nyheten delte hun selvsagt med sin ektemann og forretningspartner, Thomas Jørgensen (39), og de to barna deres, Molly og Elvira på 5 og 9 år.

– Da ble det jubel i hjemmet, og en skikkelig feiring! Dette betyr helt utrolig mye for oss, virkelig.

Coffeeberry er en familiebedrift, og barna er en naturlig del av det. Og det er en kaffeglad familie vi har å gjøre med, her. (Eldstejenta (9) har drukket espresso siden hun var ett og et halvt år gammel.)

– Vi er Coffeeberry, sier Jørgensen.

LES MER:

Vil du vite litt mer om hva #byasbeste dreier seg om?

FOLKETS FAVORITT: Coffeeberry stakk av med 32 prosent av stemmene.

– For et kick!

LES MER:

10 fine kafeer har den siste uken kjempet om deres stemmer , og dere har altså ikke vært i tvil - Coffeeberry Stavanger/Sandnes er #byasbeste kafé. De endte opp med hele 32 prosent av stemmene - nærmere bestemt 915 stemmer.

Til sammenligning, fikk sølvvinneren, Bøker & Børst, 374 stemmer, og bronsevinneren, Bluebird Kaffebar, 363. Det må kunne kalles en ganske overlegen seier!

– Så gøy! Det er jo helt utrolig. Fantastisk, for et kick! Vi har vært veldig på kundene våre på den siste uken, og bedt dem stemme på oss, og jeg vil takke alle som har gjort det, sier Jørgensen.

– Jeg hadde ikke trodd dette, det er jo så utrolig mange fine kafeer i Stavanger, og det er særlig her vi merker konkurransen. Vi har nok hatt en trofast skare i Sandnes, som har stemt på oss, sier hun.

LES MER:

Ja, det finnes mange fine kafeer i Stavanger - her er en oversikt over 6 superkoselige steder som er verdt et kaffebesøk.

SUPERHAPPY: Hanne Jørgensen er strålende fornøyd: – Dette er bare såå kult!

"Why not?"

Hanne er fra Arendal, og Thomas litt fra Drammen og litt fra Danmark, men den sortmalte drømmen startet så vidt i Oslo.

– Vi har alltid drømt om å åpne vår egen kaffebar. Men det er vanskelig i Oslo, og ble ikke noe videre av. Vi tenkte "De har vel ikke særlig god kaffe i Stavanger og Sandnes?", og bestemte oss for å prøve her. Det var en blanding av litt eventyrlyst og litt "why not?".

LES MER:

I februar 2012 åpnet ekteparet dørene til Coffeeberry i Sandnes, og det er knapt et halvt år siden kafeen åpnet dørene i Stavanger. De to kaffegründerne var fullt klare over konkurransen på markedet, da de bestemte seg for å satse nettopp her, men heldigvis gjorde de det likevel.

– Det har vært en lang og hard vei for oss å gå, med mange bekymringer, men også mange gleder. Dette er vårt eget kaffeeventyr. Det er de glade kundene våre som holder oss gående. Det er en tøff jobb, altså. Hvis noen sier til meg at de vil åpne kaffebar, spør jeg dem alltid minst 10 ganger om de er helt 100 prosent sikre på det, for dette er noe som krever virkelig mye, og det er snakk om mange år på lav lønn.

– Men denne seieren er jo virkelig en bekreftelse på at vi er ønsket her, og at folk setter pris på oss! Det trengte vi virkelig.

VELKOMMEN: Jørgensen er opptatt av detaljer, og vil at folk skal føle de kommer inn i en hjemmekoselig stue.
LES MER:

#Byasbeste klesbutikk er allerede kåret - sjekk ut de glade vinnerne!

Vil at det skal føles som hjemme

Hva gjør Coffeeberry unike?

– Det at vi har spesialkaffe av høy kvalitet, og at vi digger folk. Coffee to the people! Vi håper folk opplever det som at de kommer inn i stua vår, når de kommer inn her - inn i varmen, hvor det er lunt og godt.

– Og så har vi helt fantastiske ansatte!

De andre nominerte, var Bøker og Børst, Bluebird Kaffebar, Det lille hjørnet, Steam Kaffebar, Ostehuset, Café Bacchus, Rustik Café, Renaa Xpress og Café Sting.

LES MER:

Nå kan du stemme frem #byasbeste instagrammer - sjekk ut de nominerte her!

GOD HJELP: Ifølge Jørgensen, er Kevin Ehrenberg verdens beste kundebehandler.
Publisert:

Hvilken er #byasbeste kafé? Her er de 10 nominerte!

10 nominerte skal kjempe om den gjeve tittelen, og det er du som avgjør hvem vinneren blir. Nå kan du nemlig stemme frem din favoritt!

Oppdatert: