HELGÅ: Enda en gjenåpningsfest, ny museumsperle og minigolfklubb

All kudos til de som rekker alt som står på programmet til helgå. Vi har samlet sammen noen høydepunkter blant en av høstens travleste!

Publisert:
Stavanger følger etter Sandnes, og arrangerer gjenåpningsfest i helgå. Her fra Ruten i oktober.

Denne guiden gjelder fra fredag til søndag, altså 19.-21. november 2021.

Gjenoppdag gjenåpningen!

Mulig vi var litt raske på avtrekkeren, men gjenåpning- og gjenoppdagelsesuke er allerede bestilt og delvis betalt av Stavanger kommune! Isah og Kapteinen spiller på Domkirkeplassen fredagen, og June Kommune, Freya & Helena og Sløtface er blant de som skal opptre på lørdagen. Rune Bjerga og Veronica Simoné Fjeld stiller som konferansierer. Hele byen settes i full sving for både de yngste, mellomste og eldste. Programmet finner du her.

Redd for smittesituasjonen? Kommunen sier det best selv:

NB! Det er stigende smitte i regionen akkurat nå. Vi minner om de tre viktigste rådene: Vaksiner deg, hold deg hjemme hvis du har forkjølelsessymptomer og test deg!

Enda en gjenåpningsfest, her fra Fargegata i september.

... pluss hel haug med konserter på kveldstid

Mens resten av Stavanger by gjenåpnes og gjenoppdages på dagtid, plugger en hel haug med artister inn mikrofoner og gitarer rundt om i byen. Janove rigger seg til i DNB Arena. Konsertene har blitt utsatt og utsatt, og endelig måtte korona vike for Det Sorte Karneval. Her er noen andre godbiter utover kvelden:

Fredag: Bergen Mandolinband på Cementen, Blåsenborg Rekreasjonslag på Martinique og Bokassa på Tou.

Lørdag: Ingenting på Folken, The Needs på Martinique.

NB! Dette er langt ifra alle!

Janove fra Mabl-ish 2021. Lørdag fyller han DNB Arena.

ComedyBox holder koken

Standupscenen i Sandnes fortsetter å levere. På lørdag blir det klubbveld med alt fra nasjonale headlinere til lokale pokaler. Flere blir også å se på klubbkvelden i Stavanger på Folken fredag. Alt i regi av de lokale heltene i Comedy Box, Sandnes Brygge og Folken.

Både Stavanger og Sandnes kan oppleve komikere i helgå.

IDDIS åpner!

IDDIS Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum åpner i Gamle Stavanger lørdag 20. november. Byens nye museumsperle forteller historien om den grafiske industrien i Stavanger, med egne trykkeri, utstillinger om store avistegnere og lydinstallasjon fra Stavangers egne ridder Nils Henrik Aasheim. Med andre ord en perfekt helgeanbefaling for dere som vil være i seng til 23:00 lørdag aften.

Ny museumsperle i Stavanger åpner lørdag!

Stavanger Camping utvider

Vi ble til slutt velsignet med Stavanger Camping: 14-hulls sammensuriumet av minigolf og bar. Nå utvider de til nattklubb, og bytter ut golfballer med diskokuler, og caddie med DJ. På tide!

Stavanger Camping utvider til nattklubb.

Vennebyen 2 inntar Cementen

Glad i House? Techno? Electro? Samarbeidet mellom Stavanger og vennebyen Bergen fortsetter, og drar med seg noe av de beste DJene byene har å by på. Dansegulvet åpner 23:00, og fortsetter til stengetid.

Cementen fylles med DJer på lørdag.

Send oss gjerne tips om hva som skjer neste helg innen onsdag morgen - til helga@byas.no! ✌

For ordens skyld: Artikkelens forfatter skal selv opptre med underholdning på gjenåpningsfesten, og er smertelig klar over det.

Publisert:

Har vært stengt i halvannet år: – Dette blir som en nyåpning for oss

Flere barer satte omsetningsrekord sist helg. Old Irish Pub frykter likevel ikke at de er for sent ute til festen når utestedet åpner igjen fredag kveld.

Oppdatert: