Aktuelt

Torsdag gikk Frida (23) fra Kristiansand catwalk med verdensberømte modeller

Torsdag kveld var Frida Aasen fra Lund å se under det prestisjefylte modellshowet til Victoria’s Secret for andre gang, sammen med berømte modeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid.

Oppdatert:

 • Damares Stenbakk

23 år gamle Frida Aasen fra Lund ble Norges første modell som har deltatt på Victoria’s Secret Fashion Show, etter at hun gikk for første gang i fjor. FOTO: FRED DUFOUR / AFP

– Frida er svært spent og gleder seg til showet i kveld. Hun har jobbet hardt for dette, sier Frida Aasens agent, Donna Ioanna, til KRSby torsdag kveld.

Les også:

 • Kristiansand-designer klar for å imponere den amerikanske moteeliten

Victoria’s Secret Fashion Show er et årlig moteshow, som regnes som et av verdens mest prestisjefylte.

I år finner undertøysvisningen sted i New York og har verdens mest berømte modeller med på lista, som Kendall Jenner og Gigi Hadid:

I tillegg til Bella Hadid, Adriana Lima og svenske Elsa Hosk.

23 år gamle Frida Aasen gikk under den sagnomsuste modellvisningen for første gang i fjor, da visningen fant sted i Shanghai. Hun ble med det Norges første modell som har deltatt på showet.

Det er andre gangen Aasen går catwalk for undertøysgiganten. Med to år på rad som undertøysengel bak seg, tror Ioanna det er stor sjanse for at Frida sikrer seg plassen som fast Victoria’s Secret modell i nærmeste framtid.

Today is rehearsal day! Can’t wait to see the venue😍 Only 1 more day until show time🙌🏼✨💖💘

– Frida kommer til å bli en Victoria’s Secret engel. Det er jeg sikker på, så hun vil garantert gå igjen. Alle i modellmiljøet elsker Frida nettopp fordi hun er vakker, flink, hyggelig og profesjonell, fortsetter Ioanna.

– En stor opplevelse

Kristiansandsmodellen Siri Tollerød har selv gått catwalk for verdens mest berømte motehus og prydet en rekke store magasinforsider.

Hun synes det er et stort at en felles sørlending får vist seg fram på en prestisjefylt catwalk for en undertøysgigant som Victoria’s Secret.

– Jeg synes det er veldig gøy at Frida skal gå showet og jeg gleder meg til å se henne. Det er en stor opplevelse og en fantastisk catwalk å få muligheten til å gå, skriver Siri Tollerød i en sms til KRSby.

Prydet forsider i anerkjente magasiner

Frida har 371.000 følgere på Instagram og har gjort jevnlige modelloppdrag verden rundt. Men etter fjorårets deltakelse under Victoria’s Secret Fashion Show ble hun en svært ettertraktet modell.

Ioanna påpeker at 23-åringen har fått en rekke modelltilbud, samt fått prydet forsider hos flere anerkjente motemagasiner verden over.

– Hun har gjort flere store forsider, som Elle i flere land, French Magazine, Woman Madame Figaro, Issue og Moda. Alle disse bladene skriver navnet hennes på forsiden. Det er det som skiller en supermodell fra en vanlig modell, forklarer Donna Ioanna i et tidligere intervju med KRSby.

Den anerkjente modellmammaen beskriver sørlandsjenta som ei jente med bein i nesa og mener hun kan nå langt i karrieren. Målet er å hanke inn en makeup-kontrakt for Maybelline eller L´Oréal for å nå toppsjiktet.

– Da er det virkelig gjort. Med framgangen Frida har, vil jeg si at «The outer space is the limit». Jeg er veldig stolt av henne, avslutter Ioanna.

Publisert:

Oppdatert:

 1. Kendall Jenner
 2. Gigi Hadid
 3. Kristiansand
 4. Lund
 5. Sosiale medier

Ina Sofie (18) følte seg mobbet for utse­endet på skolen. Nå er hun fina­list i modell­konkur­ranse.

Ina Sofie Solli Birkenes (18) sier hun ble mobbet for utseendet på ungdomsskolen, mens hun selv dagdrømte om å en dag bli modell. Nå tar kristiansanderen ett steg nærmere drømmen.

Publisert:

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  Loppis, konsert eller ølfestival? Sjekk hva som skjer i helga
  1 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  Kreftrammede Christine fikk reaksjoner da hun ikke ønsket brystprotese: – Jeg er paddeflat på den ene siden og det er jeg stolt av
  2 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT
  Karpe headliner Utopia 2019
  2 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  Russens aksjon gikk viralt: Samlet inn en halv million kroner på en uke
  2 ÅR SIDEN
 5. AKTUELT
  Sjakk-VM – fordi vi MÅ være best i noe?
  2 ÅR SIDEN
 6. AKTUELT
  Flyttet til utlandet for å satse på skatekarrieren: Nå er Elias (16) fra Tasta klar for VM i Kina
  2 ÅR SIDEN