Aktuelt

Skal du på Palmesus? Dette kan du se fram til!

Festivalen har i løpet av uka lansert flere nye artister.

Publisert:
 • Håvard Tanche-Larsen Knutsen
 • Kristian Hole
Tiësto, Alan Walker og Highasakite har alle blitt bekreftet til Palmesus denne uka.

Den siste uka i november har nemlig nye navn kommet på løpende bånd.

Dersom det frister å legge turen innom festivalen 5. og 6. juli, må vi nok dessverre skuffe deg som ikke har kjøpt billett. Palmesus 2019 ble nemlig utsolgt på rekordtid.

 • Følg Byas.no på Facebook!

Er du derimot blant de heldige som har fått festivalpass, kan du bare slappe av. Dette er artistene som i løpet av uka har blitt klare for strandfesten 👇

Highasakite

Mandag kom nyheten om at Highasakite kommer til Palmesus. Bandet besøkte festivalen sist i 2015, men da med noen flere medlemmer enn nå. Highasakite har nemlig hatt interne strider som førte til at gruppa ble delt i to.

– Palmesus skal inneholde noe for alle, og med Highasakite får vi i pose og sekk. Dette er et av de største navnene vi har og et band som med rette har fått prege musikkbildet i Norge i en årrekke gjennom kritikerroste produksjoner og et forrykende liveshow, skriver bookingsjef Magnus Lund i pressemeldingen.

OBS: Highasakite kommer også til Stavanger den 16. mars.

Alan Walker

Fire timer etter at Highasakite var annonsert, ble det også kjent at Alan Walker kommer til Palmesus.

21-åringen fra Fana utenfor Bergen slo for alvor gjennom etter at hitlåten «Faded» steg til værs på den internasjonale pophimmelen i 2015, og som i dag nærmer seg en milliard streams alene på Spotify.

I ettertid har han fulgt opp suksessen med låter som «Darkside», «All Falls Down» og «Alone», som vil for alvor få liv i Palmesus-publikummet i 2019.

– Hvert eneste år spør vi publikum hvem de helst vil ha til Palmesus, og Alan Walker er den første norske artisten vi har sett blant de topp-fire mest etterspurte – foran navn som Drake, Calvin Harris og Eminem. Det sier vel alt om hvor enormt stor Alan Walker har blitt, skriver Palmesus-sjef Leif Fosselie i en pressemelding.

Tiësto

Tirsdag ble en DJ-legende bekreftet til festivalen. Veteranen Tiësto er klar for bystranda i Kristiansand - og her ser det ut til at det ikke er bookingansvarlige som har gjort jobben, men artisten selv.

– Jeg er superklar for Palmesus! Jeg har sett alt av filmmateriell fra de andre DJ-ene som spilte der i sommer, så jeg ga klar beskjed til agenten min om at vi virkelig måtte få til å spille på den festen, sier Tiësto i et presseskriv fra festivalen.

Den 49 år gamle musikkprodusenten, plateselskap-eieren og dj-pioneeren fra Nederland er regnet som en av de viktigste aktørene innenfor trance, EDM og elektronisk musikk siden tidlig 90-tall – Noe som har resultert i kallenavnet «Gudfaren av elektronisk dansemusikk».

I tillegg til artistene nevnt over er også Marshmello og Macklemore bekreftet til Palmesus 2019.

MER FRA BYAS:

Sandnes-mann mistenkt for Palmesus-svindel

Politiet på Snapchat under Palmesus

Palmesus 10 år: - Har vært et dødsgøy eventyr

Publisert:
 1. Musikk
 2. Pop (musikk)
 3. Palmesus
 4. Alan Walker
 5. Tiësto

Alan Walker kommer til Utopia 2021

Han skulle toppe Utopia-programmet 2020. Fredag kveld ble det klart at Alan Walker kommer til neste års festival i stedet. Og Utopia 2021 blir både større og bedre enn noensinne, lover festivalsjefen.

Publisert:
 • Tone Pedersen

Relaterte artikler

 1. KULTUR
  Vaksinesenteret i Forum Expo blir til en stor nattklubb
  8 MÅNEDER SIDEN
 2. KULTUR
  LS avlyst, mens Utopia slipper ny artist
  1 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT
  Denne amerikanske stjernen kommer til Palmesus
  3 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  Hiphop-legenden er klar for Utopia
  2 ÅR SIDEN
 5. KULTUR
  Denne gjengen er klare for Utopia
  1 ÅR SIDEN
 6. KULTUR
  Alan Walker (igjen) bekreftet til Utopia
  6 MÅNEDER SIDEN