Skal du på Palmesus? Dette kan du se fram til!

Festivalen har i løpet av uka lansert flere nye artister.

Publisert:
Tiësto, Alan Walker og Highasakite har alle blitt bekreftet til Palmesus denne uka.

Den siste uka i november har nemlig nye navn kommet på løpende bånd.

Dersom det frister å legge turen innom festivalen 5. og 6. juli, må vi nok dessverre skuffe deg som ikke har kjøpt billett. Palmesus 2019 ble nemlig utsolgt på rekordtid.

Er du derimot blant de heldige som har fått festivalpass, kan du bare slappe av. Dette er artistene som i løpet av uka har blitt klare for strandfesten 👇

Highasakite

Mandag kom nyheten om at Highasakite kommer til Palmesus. Bandet besøkte festivalen sist i 2015, men da med noen flere medlemmer enn nå. Highasakite har nemlig hatt interne strider som førte til at gruppa ble delt i to.

– Palmesus skal inneholde noe for alle, og med Highasakite får vi i pose og sekk. Dette er et av de største navnene vi har og et band som med rette har fått prege musikkbildet i Norge i en årrekke gjennom kritikerroste produksjoner og et forrykende liveshow, skriver bookingsjef Magnus Lund i pressemeldingen.

OBS: Highasakite kommer også til Stavanger den 16. mars.

Alan Walker

Fire timer etter at Highasakite var annonsert, ble det også kjent at Alan Walker kommer til Palmesus.

21-åringen fra Fana utenfor Bergen slo for alvor gjennom etter at hitlåten «Faded» steg til værs på den internasjonale pophimmelen i 2015, og som i dag nærmer seg en milliard streams alene på Spotify.

I ettertid har han fulgt opp suksessen med låter som «Darkside», «All Falls Down» og «Alone», som vil for alvor få liv i Palmesus-publikummet i 2019.

– Hvert eneste år spør vi publikum hvem de helst vil ha til Palmesus, og Alan Walker er den første norske artisten vi har sett blant de topp-fire mest etterspurte – foran navn som Drake, Calvin Harris og Eminem. Det sier vel alt om hvor enormt stor Alan Walker har blitt, skriver Palmesus-sjef Leif Fosselie i en pressemelding.

Tiësto

Tirsdag ble en DJ-legende bekreftet til festivalen. Veteranen Tiësto er klar for bystranda i Kristiansand - og her ser det ut til at det ikke er bookingansvarlige som har gjort jobben, men artisten selv.

– Jeg er superklar for Palmesus! Jeg har sett alt av filmmateriell fra de andre DJ-ene som spilte der i sommer, så jeg ga klar beskjed til agenten min om at vi virkelig måtte få til å spille på den festen, sier Tiësto i et presseskriv fra festivalen.

Den 49 år gamle musikkprodusenten, plateselskap-eieren og dj-pioneeren fra Nederland er regnet som en av de viktigste aktørene innenfor trance, EDM og elektronisk musikk siden tidlig 90-tall – Noe som har resultert i kallenavnet «Gudfaren av elektronisk dansemusikk».

I tillegg til artistene nevnt over er også Marshmello og Macklemore bekreftet til Palmesus 2019.

MER FRA BYAS:

Sandnes-mann mistenkt for Palmesus-svindel

Politiet på Snapchat under Palmesus

Palmesus 10 år: - Har vært et dødsgøy eventyr

Publisert:

Alan Walker kommer til Utopia 2021

Han skulle toppe Utopia-programmet 2020. Fredag kveld ble det klart at Alan Walker kommer til neste års festival i stedet. Og Utopia 2021 blir både større og bedre enn noensinne, lover festivalsjefen.

Publisert: