Rituals åpner i de gamle Nespresso-lokalene

19. september åpner Rituals Cosmetics sin tredje butikk i Stavanger-regionen.

Publisert:
Rituals åpner i september en ny butikk i de gamle lokalene til Nespresso i Søregata 15.

– Vi har veldig tro på at en sentrumsbutikk vil bli en suksess, sier regionsjef i Norge, Ann Margret Lunde.

Rituals er allerede godt etablert i regionen, med butikk på både Kvadrat kjøpesenter og Madla Amfi.

Det er ikke mange dagene siden det ble bestemt at de tar over lokalene i Søregata, så det er mye som skal gjøres før de åpner dørene i september.

LES OGSÅ:

LES MER:

Tea (27) satser på butikkdrømmen: – Jeg tenkte bare «fader heller»

– Velvære til en fornuftig pris

Lokalene skal pusses opp og medarbeidere skal ansettes. Oppussingen vil starte i løpet av de neste ukene og flere av stillingene er allerede utlyst. Planen er at det i første omgang skal ansettes sju-åtte personer.

I butikken vil du kunne kjøpe hud- og kroppspleieprodukter, make-up, og artikler til hjemmet.

– Det er vel inn i tiden å ta vare på seg selv og finne små øyeblikk i en hektisk hverdag. Vi selger velvære til en fornuftig pris, som folk flest har råd til, sier Lunde.

LES OGSÅ:

LES MER:

Virtual reality-senteret Viking House har åpnet dørene

En kjede i sterk vekst

Den nederlandske kjeden ble etablert i år 2000 og har siden dét utviklet seg til en internasjonal kjede med sterk vekst i Norden.

Den første butikken åpnet på Kalverstraat i Amsterdam. Siden har selskapet åpnet ulike steder over hele verden. Rituals har nå over 800 butikker, som du kan finne i mer enn 28 land.

I 2016 omsatte Rituals Cosmetics Norway for nærmere 47 millioner. I 2017 var omsetningen steget betraktelig, nærmere bestemt til nesten 107 millioner.

Også resultatet før skatt vitner om en kjede i sterk vekst. I 2016 gikk Rituals Cosmetics Norway med et underskudd på 888.000 kroner. I 2017 var underskuddet snudd til overskudd. Her viser tallene at kjeden gikk med et overskudd på 678.000 kroner i Norge.

Resultatet for 2018 er ikke offentlig ennå.

Hvis alt går etter planen, kan du i september ta turen innom en ny Rituals-butikk i sentrum. Det ser regionsjefen fram til.

– Vi gleder oss veldig til å åpne den nye butikken, sier Lunde.

LES OGSÅ:

LES MER:

Kjekke ting du kan gjøre i helga

Publisert:

Nå åpner Rituals på Arneageren

Den nederlandske kjeden har fra før av hatt lokal tilhørighet på Amfi Madla og Kvadrat. Nå har det kommet en flunkens ny butikk i sentrum.

Oppdatert: