Acne legger ned i Stavanger

Butikken Acne Studios i Breigata legges ned. Men: Det åpner en ny, spennende butikk i de samme lokalene.

Oppdatert:
Acne Studios i Stavanger sentrum legges ned.

– Vi skal legge ned Acne Studios i Stavanger. Det er vemodig ettter flere år i en veldig fin butikk, sier daglig leder Nina Kristin Rosenkrantz Skadberg til Byas.no.

– Hvorfor legges butikken ned?

– Alle Acne Studios i hele verden skal bygges om, med et nytt type interiør og en ny stil. I stedet for å gjøre det, bestemte vi oss for å satse nytt, og starte egen butikk, sier Rosenkrantz Skadberg.

– Vi skal åpne en ny multi brand-butikk (butikk som holder flere merker, red.amn.) innen 1-2 måneder, sier Rosenkrantz Skadberg.

Følg Byas.no på Facebook!

Starter Acne Archive-salg

Breitgata blir altså ikke en butikk fattigere. Men det blir kanskje du, siden Acne setter i gang et storslått Acne Archive-salg fra og med mandag 25. januar, i tillegg til det ordinære salget som allerede er i gang. Det betyr at du også kan få tak i klær fra tidligere, utgåtte kolleksjoner.

Det meste skal ut før den nye butikken er oppe og går.

– Vi skal fortsett holde Acne Studios. I tillegg til merker som Norse Projects, Rodebjer og A.P.C. Vi får blant også annet inn et merke som driver med omsying av second hand Levis-jeans, Re/Done, slik at det skal være lettere å få kjøpt dette brukt, og i rett størrelse, sier Nina.

Satser mer på «Street wear»

Rosenkrantz Skadberg sier at konseptet til den nye butikken - som foreløpig er uten navn - vil dreie seg mer om street wear/gateklær. Og ikke kun for de unge og trendy. For alle.

– Tyngden ligger på baseplagg i god kvalitet, men det skal også være et sted hvor man kan finne ekslusive show pieces. Det er nok mest målrettet mot de mellom 20 og 50 år, men vi tar inn så mange gode baseplagg, at også eldre kvinner kan finne mye fint.

– Jeg har lyst til at en 80 år gammel dame kan komme inn her og finne en jeans og en bluse som passer henne, sier Rosenkrantz Skadberg.

Åpning i mars

Den nye butikken, som blir en ren damebutikk, åpner i de samme lokalene, med de samme menneskene bak disken. Alle klærne er allerede bestilt inn og på vei, og det gjenstår kun litt ombygging og praktiske ting.

– Jeg ser for meg åpning i begynnelsen av mars. Vi gleder oss veldig. Vi er som en liten familie her, og vi gleder oss til å fortsette sammen i ny butikk.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

Her kan du handle vintage og second hand i Stavanger

LES MER:

Nå åpner ny vintage-butikk dørene i Fargegata

LES MER:

18 fine festkjoler i tre prisklasser

Publisert:
Oppdatert:

Snart åpner denne «fair fashion»-butikken dørene i Østervåg

Mido satser på bærekraftig mote fra Nederland.

Oppdatert: