Byas inviterer til liveinnspilling av Ka Fader

Influensere og hiphop-miljøet står på programmet når Byas feirer bursdagen til storesøster Stavanger Aftenblad.

Publisert:

Denne helga skal Stavanger Aftenblad feire at de har eksistert i 125 år, og det gjør de ved å ha arrangementer i både Sandnes, Bryne, Jørpeland, Egersund og Stavanger.

Fullstendig program kan du lese her.

Et av de arrangementene skal være i Byas’ regi, og vi har derfor gleden av å invitere til live-innspilling av videopodcasten vår Ka Fader! Vi skal snakke om influensere og hiphop-miljøet, og til det har vi med oss finfine gjester - Ingrid Fosså Aguiluz fra Paradise Hotel og Izabell og Tore Pang fra STVG Kartell.

Følg Byas.no på Instagram!

Glemt hva Ka Fader var for noe? Da kan du se disse episodene:

Hvordan er det å være influenser i dag?

Med Aguiluz fra Klepp skal vi diskutere hvordan der er å være influenser i dag - og hvordan er det å ha den tittelen i Rogaland?

Hvordan er det egentlig å gå fra å være deltaker i et reality-program, hvor hun blant annet hadde sex på TV, inn i en annen rolle som influenser?

Hva tenker hun om det hun deler med omverdenen? Hvor går grensene?

– Lørdag gleder jeg meg til å fortelle om hvordan det er å være influenser i dag, og om mine erfaringer og min historie, sier hun.

Ingrid Fosså Aguiluz lever av å blogge.

STVG Kartell

Tore Pang og Izabell skal fortelle om STVG Kartell, hiphopkollektivet de startet i starten av februar. Målet er å samle lokale, urbane artister og lage hits. Bergen og Oslo har begge tilsvarende kollektiv - du har kanskje hørt om NMG/G-huset og Nora Collective?

Da Byas snakket med dem i begynnelsen av året, fortalte duoen at de brenner for å rappe på stavangersk. Et av målene deres på lang sikt, er å gjøre vant til å høre rap fra Stavanger på dialekt, fortalte de da.

Hvordan ligger de an der? Hvordan går det med kollektivet?

Og hvordan er det egentlig å være musiker i Stavanger? Byen har tidligere fått kritikk for at flere er «konge på hver sin haug», men at svært få deler av kunnskapen. Hvordan skal de endre på det?

– Jeg tror det blir kult å snakke litt i dybden om det som skjer i STVG Kartell.

Liveinnspillingen finner sted i Kjelleren på Sølvberget lørdag 8. september klokka 14.00. Arrangementet er gratis. Vel møtt <33

Du kan melde deg på Facebook-eventet her!

Publisert:

Ka Fader Live: Hva er greia med STVG Kartell?

STVG Kartell er både musikkollektiv, management og plateselskap. Målet er å sette Stavanger på det nasjonale hiphop-kartet.

Oppdatert: