Aktuelt

Palmesus legger ut flere billetter

Utvidelsen av Bystranda har gitt festivalen godkjenning for økt kapasitet.

Publisert:
  • Magnus Nødland Skogedal
I år blir det plass til enda flere folk på Palmesus. Foto: Thomas Hegna

– Dette er helt nydelig, nå kommer vi svartebørsen virkelig til livs, sier en fornøyd Leif Fosselie, festivalsjef for Palmesus.

Økt kapasitet

Festivalen har gjort et stort arbeid med å

LES MER:

tilbakeføre Bystranda til den originale størrelsen

, som vil si en utvidelse med 10-12 meter. Dette har blitt gjort ved å kjøre flere hundre lass med sand, både fra utbyggingen på Torvet og andre steder, til Bystranda. Mye av utvidelsen er allerede gjort, men den siste delen vil skje like før festivalen. På bakgrunn av dette søkte de og om å få øke publikumskapasiteten fra 15.000 per dag til 17.500 per dag. Denne godkjennelsen har de nå fått av politiet. Det nøyaktige antallet billetter som blir lagt ut er foreløpig ikke kjent.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet om utvidningsplanene.

Her skal det bli plass til enda flere folk. Foto: Thomas Hegna

Legges ut på mandag

– De nye billettene vil bli lagt ut førstkommende mandag klokka 12, og én time før i vår app, sier Fosselie.

Billettene er både vanlige og VIP, for både fredag og lørdag. Disse vil bli lagt ut til samme pris som før, og vil nok forsvinne raskt. De forrige 30.000 billettene forsvant på én uke. Nyheten om de nye billettene kommer etter fire dager med artistslipp.

Festivalsjef Leif Fosselie gleder seg over utvidelsen. Foto: Magnus Nødland Skogedal

Enorm etterspørsel

– Vi håper og tror at billettene forsvinner med én gang. Det er flest vanlige billetter som blir sluppet. Dette er en effektiv måte å forhindre salg på svartebørs, og mange som ikke fikk tak i billett sist gang får nå sjansen på nytt, sier festivalsjefen.

for folk som ønsker å sikre seg billett til den populære festivalen, og det har de prøvd å gjøre noe med. I fjor ble det blant annet oppdaget at

Det endte med at strømleverandøren

til de som hadde blitt rammet.

30\.000 mennesker var innom fjorårets festival. Foto: Thomas Hegna

– Vi har sagt til Finn.no at de må stoppe videresalg av billettene, fordi i år er det faktisk ingen som har fått de fysiske billettene enda, sier Fosselie.

Finn har i en reklamekampanje gått ut med at i fjor var det 160.000 personer som søkte etter billetter, mot kun 420 billetter som lå ute for salg.

Publisert:
  1. Palmesus

Palmesus: – Kan være at det kommer flere billetter i salg

Strandfestivalen har utvidet Bystranda med flere lass med sand, og har søkt om å få plass til flere folk til årets festival.

Publisert: