Nå har denne skobutikken stengt dørene i Stavanger

Bianco Footwear forsvinner fra Nygata.

Publisert:
LEGGER NED: Bianco i Nygata har stengt dørene for godt.

Bianco Footwear Nygaten i Stavanger solgte sine siste par med sko onsdag denne uken. De opplyste selv om nedleggelsen på sin egen Facebook-side for omtrent to uker siden:

«I dag kommer vi med en trist melding til våre flotte kunder. På slutten av januar skal Bianco Nygaten legges ned. Vi takker for oss, og håper dere vil komme innom butikken for en siste handel før 26 januar», skrev de 9. januar.

Det har ikke lyktes Byas å få en kommentar fra Bianco om bakgrunnen for nedleggelsen i Stavanger sentrum.

Etter hva vi kjenner til vil Bianco-butikken på Kvadrat fortsette som før.

Daglig leder i Stavanger Sentrum, Kristin Gustavsen, bekrefter til Byas at det allerede er nye krefter på vei inn i lokalet i Nygata 3, men at det ennå ikke er offentlig hvem dette er.

Følg Byas.no på Facebook!

Reklamefilm får kritikk

Bianco er et dansk merke som ble etablert i 1987, og er kjent for motesko så vel som markante reklamekampanjer, skriver de på egne sider.

Deres nyeste reklamekampanje ble sluppet denne uken, og tok raskt fyr i sosiale medier.

I reklamen «Women need more» er budskapet at lik lønn for kvinner og menn ikke er nok, da det er dyrere å være kvinne enn mann. De trekker blant annet frem at frisørbesøk og undertøy er langt dyrere for kvinner.

Filmen ble lagt ut på Biancos egne Facebook-sider og Youtube på mandag, og har i skrivende stund nesten to millioner visninger, over 5000 delinger og nærmere 4000 kommentarer kun på Facebook-posten.

Mange av kommentarene er av negativ art, og svært mange reagerer på at Bianco bruker kvinnekamp som inngang til reklamebudskapet.

Her er reklamefilmen:

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FBiancoFootwear%2Fvideos%2F10154453459058635%2F&show_text=1&width=560" width="560" height="420" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"</iframe>

Tre butikker lagt ned på én uke

LES MER:

Tidligere denne uken kunne Byas melde at både Princess og Stoff & Design i Østervåg stenger dørene for godt i løpet av uken.

Med Bianco er det altså hele tre butikker som har lagt ned kun i løpet av denne uken.

Stoff & Design hadde siste åpningsdag tirsdag 24. januar, og Princess og Bianco onsdag 25. januar.

LES MER:

Forrige uke ble det også kjent at den prisvinnende butikken Different i Breigata er konkurs .

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Butikken er under full ombygging: Til våren står forhåpentlig en ny kafé klar

LES MER:

* Prisvinnende butikk i Breigata er konkurs

LES MER:

* Snart åpner denne «fair fashion»-butikken dørene i Østervåg

Publisert:

Nå livner det til i Østervåg igjen - ny klesbutikk åpnet torsdag

Etter en vår hvor flere butikker måtte melde konkurs, har det i det siste kommet nye salgsvarer i butikkvinduene i Østervåg.

Oppdatert: