HELGÅ: Gamingfestival, mikrofonkveld og billig mat i Sandnes

Helgå sklir fort over i høstferie. Her er derfor noen nøye utvalgte helge- og ferietips til deg som ikke vet helt hva som skjer.

Oppdatert:
Rogalands største gamingfestival går av stabelen!

Denne guiden gjelder fra fredag til søndag 8.–10. oktober + høstferien 2021.

Miksteip Fast Forward

Rogalands største åpne mikrofonkveld er tilbake! Folken forvandles til en hjemmekoselig stue med gamle sofaer, oljefat og stearinlys. Både stø og utsø artister, slam-poeter, låtskrivere og kjellerband kan få muligheten til å stå på en av byens mest legendariske scener. Datoen for årets første Miksteip er lørdag 9. september, og fem artister skal i ilden. Kanskje det er deg neste gang?

Folken åpner dørene for både etablerte og uetablerte artister i helgå.

150-UGÅ

50 kroner dyrere, men også 50 kroner bedre. Sandnes serveringssteder inviterer til å spise for 150 kroner frem til 10. oktober. Selv om flere reagerer på prisøkningen, er det unektelig mye mat for pengene.

Om du ikke rekker å spise deg gjennom menyen, så har Aftenbladets anmeldere gjort det for deg. Det gjelder å gripe muligheten før den er borte!

Sjekk også ut Byas sin sushitest fra årets festival med matekspert Julie B. Christensen:

LES MER:

Sushitest: – Nei, nei. NEI!

Noi er blant de 27 spisestedene som tilbyr en spesialrett til 150 kroner.

Rogalands største gamingfestival

10.–15. oktober er det Warpzone i Lurahallen. Etter et ufrivillig opphold i 2020, skal endelig datainteressert ungdom samles igjen med gaming, turneringer og cosplay.

Festivalen har også turneringer i Counter Strike, Fortnite, Rocket League, Hearstone, League of Legends og Valorant. Noe du synes mangler?

Les også saken om Amalie (24) fra Stavanger, som frykter at Twitch-hackerne kan sitte på mer sensitiv informasjon:

LES MER:

Amalie (24) om Twitch-lekkasjen:–Ikke så gøy hvis hele verden finner ut hvor mye du tjener

LAN-party på Lura!

Jonahh på Checkpoint

Konserten som i utgangspunktet var veldig koronautsolgt har nå fått masse mer plass. Jonahh har nå fire singler på baken, og den første konserten i Stavanger blir også den første med stående publikum. Fredag 8. oktober tar han over Checkpoint Charlie!

Stavangerartisten Jonahh spiller sin første konsert på Checkpoint.

Vestlandsutstillingen

Verken keen på musikk eller gaming i høstferien? Torsdag 7. oktober åpner Vestlandsutstillingen hos Kunsthall Stavanger, en årlig kunstutstilling som går helt tilbake til 1922. Oppdag den beste kunsten fra vest helt frem til 31. oktober!

Direktør og sjefkurator Hanne Mugaas ved Stavanger Kunsthall.

Noe du synes mangler?

Send gjerne tips om hva som skjer framover – til tips@byas.no

Publisert:
Oppdatert:

Helgå: Bli troll­jeger, sving deg på konsert eller finn lopper i Sandnes

Fadderuka er i gang, og for studentene er programmet fullspekket hele uken. Men hva skal vi andre ta oss til i helgen? Vi har hostet opp noen forslag!

Publisert: