Aktuelt

Charlies med nytt konsept: – Liker at stedet skiller seg ut

Eierskifte, nyoppusset lokale og fotball på skjermer. Ting endrer seg på Charlies Bar, men hva synes gjestene?

Publisert:
  • Kristian Hole
Harald Drivdal (t.v), Sarah Rønaasen og Henrik Haugen på vinkveld Tirsdag. Foto: Kristian Hole.

Charlies Bar er kjent for intime konserter, vinkvelder, øl og god stemning. For en uke siden ble nyoppusset lokale åpnet, og tilbudet utvidet. Nå er det også pubmat på menyen, fotballkamper på veggene og et bredere konsept som gjelder.

KRSby tok turen på tirsdagens vinkveld for å sjekke om oppgraderte Charlies 2.0 falt i smak hos faste og nye gjester.

LES MER:

LES OGSÅ: Nye eiere overtar Big Horn, Rederiet og Charlies

Liker forandringene

Improgruppa Bare Flaks er en av grunnene til at Rønaasen drar på Charlies. Bildet er fra før oppussingen. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland Improgruppa Bare Flaks er en av grunnene til at Rønaasen drar på Charlies. Bildet er fra før oppussingen. Foto: Erling Slyngstad-Hægeland

Sarah Rønaasen synes at det er positivt at makeoveren er positiv.

– Jeg bruker å dra på Charlies en del, spesielt når Bare Flaks opptrer! Og jeg må si at det har blitt skikkelig fint her etter oppussingen. Jeg har ikke testet maten ennå, men hvis den er like bra som servicen her, da skal jeg i alle fall sjekke den ut neste gang jeg er her, sier Rønaasen, som tok turen sammen med Harald Drivdal og Henrik Haugen på Vinkveld.

For Drivdal ble kveldens hans første møte med stedet. Og han kommer nok tilbake neste gang han skal ta en hyggetur ut med gode venner i Kristiansand.

Stedet skiller seg ut og kjører sin egen retrostil

– Jeg må si at jeg liker at stedet skiller seg ut og kjører sin egen retrostil! Nå har ikke jeg sett hvordan lokalet så ut før, men i dag ser det veldig kult ut, sier Drivdal.

Henrik Haugen legger til at det er først og fremst atmosfæren på Charlies som gjør at han legger byturen dit.

– Det er rett og slett veldig chill her, sier Haugen med et smil.

Nederst i saken kan du se flere bilder av Charlies Bar etter oppussingen.

LES MER:

Black Friday: – Man sloss for å få en billig tv

Nytt interiør

En av de tre nye eierne av Charlies Bar, Kristian Lauvrak, sier til KRSby at det er gjort flere forandringer i lokalet under oppussingen.

Kristian Lauvrak er en av de tre nye eierne av Charlies Bar. Foto: Kristian Hole Kristian Lauvrak er en av de tre nye eierne av Charlies Bar. Foto: Kristian Hole

– Alle sittegruppene er nye, og de er bygd i moduler slik at de kan justeres etter ulike arrangementer. På veggen over bardisken er det installert to tv-skjermer, som kommer til å vise de store fotballkampene fremover, sier Lauvrak.

Den lille konsertscenen er fortsatt i bruk, men når det ikke er kulturarrangementer i lokalet, blir det gjort plass til to sittegrupper i hjørnet.

Matmeny

Lauvrak forteller videre at matmenyen skal gjøres ferdig i desember.

Det blir pubmat som juicy burgers, lokale pølser, biff, løkringer og chicken wings

– Foreløpig har vi kun servert noen småretter til gjestene. Matmenyen er ikke helt spikret ennå, men dette er noe vi skal ha som satsingsområde i desember. Men vi vet at det blir pubmat som juicy burgers, lokale pølser, biff, løkringer og chicken wings. I desember blir det også pinnekjøtt og julemat på menyen.

– Er det noen nye ansikter som har tatt turen siden åpningen?

– Mitt inntrykk er at de faste gjestene fortsatt tar turen, men også noe av kundestrømmen fra våre tidligere arbeidsplasser som Bakgården og Tollboden. Så det har vært en god blanding av både kjente og nye fjes siden nyåpningen i forrige uke.

Her kan du se flere bilder av det nyåpnede lokalet:

img_9514
img_9515
img_9519
img_9517
img_9520
Publisert:

Nye eiere overtar Big Horn, Rederiet og Charlies

Etter lang fartstid i bransjen, skal Chris Lauritsen og Kristian Lauvrak for første gang eie eget selskap. Med seg på laget har de Petter Vikenes.

Oppdatert: