Camilla (27) fra Forus har åpnet Brow Studio i Østervåg

Camilla Thorvaldsen fant fort ut at det var øyenbryn som var hennes lidenskap. Nå har hun sitt eget studio dedikert til bryn i ulike farger og fasonger.

Publisert:
Camilla Thorvaldsen har åpnet Brow Studio i Nedre Holmegate.

Camilla Thorvaldsen (27) fra Forus var ferdig utdannet som 19-åring. Da hun begynte å jobbe, skjønte hun raskt at hun ville starte for seg selv. Det var bare et spørsmål om tid.

De siste åtte årene har hun jobbet med hudpleie og permanent makeup. Det var også slik Thorvaldsen fant sin kjærlighet til bryn.

Hun forteller at etterspørselen etter bryn stadig vokste. Da tenkte hun at hun like så godt kunne starte et eget sted for nettopp det.

– Det var på tide. Stavanger har manglet en egen plass for det, sier hun.

LES MER:

Her er de nominerte til #byasbeste frisør

Brow Studio holder til i Nedre Holmegate.

Godt tatt imot

Thorvaldsen åpnet salongen i oktober, og allerede nå er hun i gang med å ansette flere. Pågangen er stor, forteller hun.

– Det gir en god følelse. Det er kjekt å bli så godt tatt imot.

Det å starte for seg selv, har vært mer arbeid enn Thorvaldsen først trodde. Heldigvis er hun god på å skrive lister.

Thorvaldsen er ikke den eneste som driver med form og farge av bryn i Stavanger. Hun tror likevel at hun flere vil velge å gå til henne.

– Det finnes sikkert mange flinke frisører og hudpleiere som driver med bryn, men jeg hadde valgt en plass som kun driver med det, sier hun.

Camilla Thorvaldsen beskriver seg selv som en listeskriver, og liker å gjøre mye selv.

Vil lage franchise

Hun har brukt mellom 50 og 60.000 kroner på å få brynsalongen opp å stå. På sikt håper Thorvaldsen at Brow Studio skal bli en nordisk franchise. Allerede innen et år håper hun å åpne flere Brow Studio i Norge.

– Det er derfor etableringskostnadene er så lave, slik at folk ikke trenger å ha en kjempestor egenkapital for å starte en franchise.

Publisert:

Nye leietakere er på plass: Her åpner det to barer og en nattklubb

Utelivskomplekset i Stavanger sentrum har stått tomt siden høsten 2017, men nå skjer det ting.

Publisert: