Aktuelt

Denne amerikanske stjernen kommer til Palmesus

En av verdens mest strømmede artister på Spotify er bekreftet til Bystranda neste år.

Khalid Donnel Robinson, enkelt og greit kjent som Khalid, er bekreftet til Palmesus 2020. Bildet er fra en tidligere konsert i Florida. FOTO: Amy Harris / TT NYHETSBYRÅN

– Khalid er med god margin den aller største og mest aktuelle artisten vi har hatt på flere år, og vi er utrolig stolte og fornøyde over å kunne bringe Khalid til Bystranda til sommeren neste år, skriver Palmesus-sjef Leif Fosselie i et presseskriv.

Per dags dato er den 21 år gamle r&b-artisten Khalid fra Georgia den fjerde mest strømmede artisten på Spotify, med 54 millioner månedlige lyttere – takket være hits som "Beautiful People", "Eastside" og "Young, dumb & broke".

 • Følg Byas på Facebook!

– Et bredt spekter av artister

Det vil si at tre av artistene til Palmesus 2020 nå er bekreftet: Khalid, den nederlandske dj- og trance-veteran Armin van Bureen og den mye omtalte New York-rapperen Asap Rocky.

– Vi kommer til å ha et bredt spekter av artister og sjangere til Palmesus 2020. Oppskriften er at vi booker de som lager den beste festen, med utgangspunkt i det folk vil ha, sa Fosselie til KRSby tidligere denne uka.

Høydepunkter fra sommeren

I tillegg til de tre artistslippene denne uka, ble også årets aftermovie lagt ut - som byr på et gjensyn fra sommerens strandfest.

Filmen viser droneklipp over byen, Alan Walkers ankomst med private jet i Kristiansand, årets feststemte publikummere, rapperen Macklemore, og artistene Tiesto, Highasakite, Sigrid, The Chainsmokers og ikke minst Marshmello. Ser du noen kjente fjes i publikum?

Publisert:

 1. Musikk
 2. Spotify
 3. Palmesus
 4. Leif Fosselie
 5. Kristiansand

Billie Eilish er strømmevinneren

Billie Eilish er den mest strømmede artisten i Norge i år, melder Spotify – men også Alan Walker, Kygo, Tix og Astrid S er inne blant de ti mest strømmede.

Relaterte artikler

 1. KULTUR

  Dette er Eurovision-vinnerne - på Spotify

  2 MÅNEDER SIDEN
 2. KULTUR

  Sommer-hitlistene på Spotify: Isah på topp av de norske artistene

  10 MÅNEDER SIDEN
 3. AKTUELT

  Utopia slipper ny headliner

  4 MÅNEDER SIDEN
 4. AKTUELT

  Dette blir en nyhet på Palmesus 2020

  8 MÅNEDER SIDEN
 5. AKTUELT

  Nå har Mablis-festivalen sluppet sin første headliner

  8 MÅNEDER SIDEN
 6. AKTUELT

  Utopia røper første headliner og noen av planene for neste år

  8 MÅNEDER SIDEN