Denne amerikanske stjernen kommer til Palmesus

En av verdens mest strømmede artister på Spotify er bekreftet til Bystranda neste år.

Publisert:
Khalid Donnel Robinson, enkelt og greit kjent som Khalid, er bekreftet til Palmesus 2020. Bildet er fra en tidligere konsert i Florida.

– Khalid er med god margin den aller største og mest aktuelle artisten vi har hatt på flere år, og vi er utrolig stolte og fornøyde over å kunne bringe Khalid til Bystranda til sommeren neste år, skriver Palmesus-sjef Leif Fosselie i et presseskriv.

Per dags dato er den 21 år gamle r&b-artisten Khalid fra Georgia den fjerde mest strømmede artisten på Spotify, med 54 millioner månedlige lyttere – takket være hits som "Beautiful People", "Eastside" og "Young, dumb & broke".

– Et bredt spekter av artister

Det vil si at tre av artistene til Palmesus 2020 nå er bekreftet: Khalid, den nederlandske dj- og trance-veteran Armin van Bureen og den mye omtalte New York-rapperen Asap Rocky.

– Vi kommer til å ha et bredt spekter av artister og sjangere til Palmesus 2020. Oppskriften er at vi booker de som lager den beste festen, med utgangspunkt i det folk vil ha, sa Fosselie til KRSby tidligere denne uka.

Høydepunkter fra sommeren

I tillegg til de tre artistslippene denne uka, ble også årets aftermovie lagt ut - som byr på et gjensyn fra sommerens strandfest.

Filmen viser droneklipp over byen, Alan Walkers ankomst med private jet i Kristiansand, årets feststemte publikummere, rapperen Macklemore, og artistene Tiesto, Highasakite, Sigrid, The Chainsmokers og ikke minst Marshmello. Ser du noen kjente fjes i publikum?

Publisert:

Slik blir årets Palmesus

Etter to år med pandemi er det dette du kan forvente hvis du reiser til strandfesten i Kristiansand i år.

Oppdatert:
  • Damares Stenbakk