Aktuelt

Bare Flaks: – Oi.. vi knuste dolokket!

Det var god stemning og stappfullt på Charlies Bar når Bare Flaks disket opp show nummer 100. Det endte med latterbrøl, skåling, toalettselfies og et knust dolokk.

Publisert:
  • Kristian Hole
Christer Wold Sundstøl (t.h) og resten av gjengen i Bare Flaks tok med publikum på handicapdoen for å ta selfie. Alle foto: Kristian Hole

Etter 100 forestillinger og snart 1000 fans på Facebook, har improteatergruppa «Bare Flaks» underholdt bakfulle gjester søndager på Charlies Bar i nesten tre år. I tillegg har de klart å kapre tittelen «Norgesmestre i teatersport» i 2013. Søndag holdt de sommerens siste forestilling for et fullstappet Charlies-publikum.

- LES OGSÅ: Hedda (19) vil bli politi. Vi ble med på opptaksprøven!

- LES OGSÅ: Nå blir det nytt liv i Havana-lokalene

– Nå må alle samles på handicapdassen, for der skal vi ta tidenes selfie siden dette er show nummer 100! Okei er alle klare? Oi! Shit, vi knuste dolokket, ropte Christer Wold Sundstøl før showet.

Selfien endte med et knas:

Doen på Charlies fikk gjennomgå under "tidenes Bare Flaks-selfie" søndag. Doen på Charlies fikk gjennomgå under «tidenes Bare Flaks-selfie» søndag.

Allerede 18.30 var det stappfullt på Charlies Bar søndag. Over 100 tilskuere skviste seg inn på baren for å se improteatergruppa levere show nummer 100.

Det var nesten umulig å få sitteplass på Charlies søndag. Det var nesten umulig å få sitteplass på Charlies søndag hvis du kom sent.

- LES OGSÅ: KRSby-trynet: Yngvar Nielsen Skuland

- LES OGSÅ: KRSby-trynet: Fredrik Rosendahl

Akkurat passe drøyt

Silje Axelsen og Karen Pedersen dro til Charlies for å se Bare Flaks. Silje Axelsen og Karen Pedersen dro til Charlies for å se Bare Flaks.

– Det er veldig gøy å se de gutta fordi de har så sinnsykt ulike personligheter. I tillegg er jo humoren ekstremt bra og tørr. De er ofte på kanten, men akkurat passe drøyt, sier tilskuer Silje Axelsen.

Hun tok med seg venninna Karen Pedersen for å se gutta levere på Charlies.

– De er rett og slett veldig bra. Jeg har sett de tre ganger nå og det er alltid gøy. Jeg bor i Oslo, så når jeg først var her i byen igjen måtte jeg se gutta i Bare Flaks, forteller Pedersen.

– Sex er alltid et bra tema

Christer Wold Sundstøl, Yngvar Nielsen Skuland, Thomas Askeland Svendsen, Fredrik Jakobsen og Thomas Berendsen Lien før showet. Christer Wold Sundstøl, Yngvar Nielsen Skuland, Thomas Askeland Svendsen, Fredrik Jakobsen og Thomas Berendsen Lien før showet.

Gutta i Bare Flaks ble selv overrasket over «maurtue»-tendensene på Charlies søndag. Det tok de med et stort smil.

– Det er jo dødsgøy at det er stappfullt allerede nå, en time før showet! Vi har jo vært heldige med at vi lenge har hatt et slags «humormonopol» på søndager, så det er trofaste folk som møter opp, men også noen nye fjes, forteller Sundstøl.

- LES OGSÅ: Thomas kutter alkohol for kunsten

- LES OGSÅ: Bare Flaks-gutta får tårene til å trille

Etter 100 shows har han merket hvilke tema som skaper best respons hos publikum.

Provoserer

– Når vi mobber hverandre får vi veldig bra respons. Også selvfølgelig sex, det er alltid et veldig bra tema som slår an. Det hender at noen blir provosert, men de fleste tar alt med et smil, forteller han.

– Hvis noen hadde filmet showene våre, måtte de kaste filmrullen! Det hender vi blir altfor drøye, men det er jo sånn improteater skal være, sier Yngvar Nielsen Skuland.

Måtte se gutta igjen

Mari Thoresen (t.v) og Pauline Sørensen koste seg på showet søndag. Mari Thoresen (t.v) og Pauline Sørensen koste seg på showet søndag.

Mari Thoresen så gutta i Bare Flaks i vinter. Hun dro til Charlies søndag for et gjensyn med humorgjengen.

– Det er utrolig gøy når de improviserer. Det er så sykt mye forskjellig og jeg måtte bare se de igjen, sier Thoresen.

Venninnen Pauline Sørensen ville også gjenta opplevelsen.

– Jeg har sett de tre ganger før og det er så utrolig mange gullkorn fra de gutta der. Skulle ønske jeg kunne huske de! Men det kommer nok mange i dag, sier Sørensen.

Lars Nilsen møtte opp søndag for å se Bare Flaks. Lars Nilsen møtte opp søndag for å se Bare Flaks.

– Jeg så de i desember og det var utrolig bra. Jeg måtte komme hit i kveld for å se Christer på scenen, han er sykt morsom, sier tilskuer Lars Nilsen.

– Pamela vil du ri meg?

Tilskuer Lovise Pamela Verstegen fikk servert en juicy freestyle av Thomas Askeland Svendsen. Tilskuer Lovise Pamela Verstegen fikk servert en juicy freestyle av Thomas Askeland Svendsen.

En av tilskuerne som fikk gjennomgå litt var Lovise Pamela Verstegen. Thomas Askeland Svendsen ble utfordret til å lage en rap-freestyle om hennes interesser, hest.

– Så da har jeg en siste ting å si til deg, Pamela vil du ri meg? rapper Svendsen, etterfulgt av massiv jubel og applaus fra hele Charlies.

- LES OGSÅ: Improteater: Humor på grensen til det absurde

- LES OGSÅ: Blogg: Dag Sørås: – Skapkomikere, kom dere ut av skapet, og la de kristne ta deres plass.

– Jeg synes det var veldig morsomt! Det var utrolig funny levert av Thomas, smiler Verstegen etter freestylen.

Gutta disket også opp improviserte sketsjer med de løse titlene «Jeopardy», «Klein date i Roma», «Evil Knievel» og «Gullruten».

"Klein date i Roma" var en av de improviserte sketsjene søndag. «Klein date i Roma» var en av de improviserte sketsjene søndag
Yngvar Nielsen Skuland som karakteren "Grethe". Yngvar Nielsen Skuland som karakteren «Grethe».
Showet ble åpnet med et smell når konfettien fløy i luften. Showet ble åpnet med et smell når konfettien fløy i luften.

Søndagens forestilling var sommerens siste. Men gutta returnerer 16. august, dog uten Yngvar Nielsen Skuland.

Publisert:

– Da vi startet visste vi ikke engang om det skulle komme noe folk

Improvisatørene i Bare Flaks feiret sin treårsdag foran et fullspekket Charlies Bar.

Publisert: