Sørlandsjenta Lea (25) er med i årets «Paradise Hotel»: – Hvis jeg vil noe, så gjør jeg det

Lea Vik (25) fra Kvinesdal er en av de 12 deltakerne som sjekker inn på årets «Paradise Hotel». Hun er fast bestemt på å kapre pengepremien i finalen.

Oppdatert:
Lea Vik (25) fra Kvinesdal er en av deltakerne til årets «Paradise Hotel».

– Jeg har lyst å stå igjen i finalen og knuse den kula i tusen biter, forteller Lea Vik (25) i et videoportrett på Viafree.

Kvinesdal-modellen har tidligere blant annet prydet sider i «Vi Menn», og jobber til daglig for Steinbru Models i Stavanger, samt bartender på Maritim Fjordhotel i Flekkefjord, og som makeupartist for Make Up by Leavik.

Nå er hun en av årets deltakere i den mye omtalte realityserien «Paradise Hotel», som har sesongpremiere 11. mars.

Tydelig taktikk

Lea Vik (25) legger ikke skjul på at pengepremien i årets «Paradise Hotel» er en stor motivasjon.

Videre i videoportrettet forteller hun hvordan hun har tenkt å komme til topps i årets sesong.

– Hvis jeg vil noe, så gjør jeg det. Taktikken min i «Paradise Hotel» er å spille meg inn på guttene. Jeg vet at jeg kommer godt overens med guttene, forteller hun – og refererer til utseendet sitt.

Hun avslutter videoportrettet med å forklare at årets premie er svært forlokkende for å kapre førsteplassen. Hvis hun vinner den gjeve sjekken, går nok turen til nærmeste luksusbil-forhandler.

– 500.000 er en jævlig fin bil, sier den bilinteresserte deltakeren.

Janteloven i Flekkefjord

Til VG sier kvinesdaljenta at hun har kjent på janteloven i Flekkefjord, hvor hun bor og jobber, etter at hun stilte opp lettkledd i «Vi Menn».

På «Paradise Hotel» skal hun prøve å motarbeide nettopp dette.

– I en liten bygd er det normer og regler og en viss liten firkant du helst ikke skal stikke deg utenfor uten å bli stemplet. Jeg tenker det er «bullshit». Man kan gjøre akkurat det man vil, man skal ikke bli holdt tilbake av det som ikke er sosialt akseptert, forteller hun i intervjuet.

12 deltakere

Årets sesong av «Paradise Hotel» har et «heaven and hell»-tema, hvor deltakerne er delt inn forskjellige kategorier. Lea Vik (25) tilhører den mørke siden.

Presseansvarlig for Free TV, Viafree Norway og årets«Paradise Hotel», Andreas Framnes, skriver i en mail til KRSby at årets sesong byr på mye intriger og spenning.

– Alt ligger til rette for at den kommende sesongen av «Paradise Hotel» blir den mest spektakulære. Deltakerne er tydelige på at de er der for å vinne, og det blir særdeles spennende å se hvordan de forskjellige lagene takler de mange prøvelsene som garantert kommer, skriver Framnes.

I tillegg til de åtte deltakerne, skal også fire kjendiser sjekke inn på hotellet i denne sesongen:

  • Russelåt-artisten Andreas “TIX” Haukeland (25)
  • Svenske Bettina Buchanan (23) fra nabolandets «Paradise Hotel»
  • «Love Island»-profil Sofie Karlstad (21)
  • Den svenske bloggeren Robin Johansson (24), kjent i Norge som eksen til Sophie Elise.

Les også: Ny studie viser at unge ikke blir voldelige av dataspill

Publisert:
Oppdatert:

«Paradise Hotel»-deltakeren fra Sørlandet hevder hun ble frastjålet mobil med nakenbilder: – Absolutt ikke et PR-stunt

Premierefesten for årets utgave av «Paradise Hotel Norge» gikk ikke helt etter planen for deltaker Lea Vik (25) fra Kvinesdal.

Oppdatert: