Slik så det ut på Spiselig byfest en halvtime etter at dørene åpnet
12 utstillere er med på Gladmat-tilskuddet i østre bydel.
Klokka 12, samtidig som Gladmat erklærte festivalen for åpnet i Vågen, kunne også Spiselig byfest i østre bydel ønske gjestene velkommen.
Gradestokken pushet nærmere 30 grader i solsteiken. Publikum strømmet til, mange valgte øst til fordel for vest.
– Det sier seg jo selv. Se deg om! Her har du plass til å bevege deg, det er deilig stemning, det er rolig - og plass til oss som har med små firbeinte og tobeinte, sier Anne Theresa Tveita.
En av initiativtakerne til Spiselig byfest, Børge Svensen, hastet fram og tilbake på området i 12.30-tiden onsdag.
Han forteller at 12 utstillere er med på bydelsfesten, som strekker seg fra Fermenten, innom Lervigtunet park og ned til Tou.
– I år er også Kanelsnurren og Tako med for første gang. Det er veldig kjekt, sier Svensen.
- Fikk du med deg denne? Ølglassene er laget av kompost og skal kastes sammen med matavfallet
Han krysser også fingrene for at flere ønsker å få med seg minifesten i øst denne uka.
– I fjor hadde vi 25.000 gjester. Med dette været så håper jeg på flere. 30.000? Man må jo ha mål, sier han og ler.
Spiselig byfest: – Det blir en ekstremt forenklet utgave
Arrangementet blir amputert, men det blir i alle fall en Spiselig byfest. Foreløpig en Spiselig take away-byfest.
Relaterte artikler
- KULTUR– Neste år håper jeg vi kommer oss ut i parken som vanlig3 ÅR SIDEN
- AKTUELTGladmat mister «lillebror» i øst: Spiselig byfest er avlyst2 ÅR SIDEN
- AKTUELTAnslår ny besøksrekord for Spiselig byfest3 ÅR SIDEN
- AKTUELTForbereder matfesten: – Gladmaten er for alle. Spiselig byfest er for resten3 ÅR SIDEN
- KULTURDette skjer i helga: Festivaler, konserter og markeder!3 ÅR SIDEN
- AKTUELTDette kan du se fram til under Gladmat3 ÅR SIDEN