The Shack utvider til Tasta

Det var stor jubel på Facebook da hurtigmatrestauranten annonserte at de, etter knappe tre uker på grillen, utvider til Tasta.

Oppdatert:
UTVIDER : F.v Kenneth Pedersen, Rune Ludvigsen og Gunnar Ellingsen står bak The Shack. Nå åpner de snart sin tredje sjappe.

«Oh, hello Tasta

Vi åpner skur nr 2 på Tasta, i den anledning trenger vi enda flere flinke mennesker på laget!», skriver The Shack på sin Facebookside.

Det var altså ikke mange uker som skulle til før den rykende ferske bedriften bestemte seg for å utvide til enda en plass i Stavanger.

Neste stopp er de gamle lokalene til Yex Bistro, like ved Tastasenteret.

– Yex Bistro har vært til salgs lenge, og valget falt på Tasta fordi vi vil nå den delen av byen også. Vi vil ikke at folk skal måtte spise kald burger fordi de måtte dra så langt for å få tak i maten, sier Gunnar Ellingsen, som er en av de tre gutta som står bak The Shack.

LES MER:

Slik var forventningen like før The Shack åpnet

Take away, restaurant og bar

Siden lokalene er noe større her vil gutta satse på både Take away og restaurant. I tillegg kommer de til å ha en bar her.

– Vi skal ha en bar med øl fra utvalgte mikrobryggeri. Her vil vi prøve å få tak i et unikt drikkeutvalg, sier han.

Det er tydelig at mange er begeistret for det nye hurtigmatkonseptet, som serverer folk skikkelige burgere og slowcooked ribs.

Innlegget som delte nyheten i går kveld på Facebook har allerede rukket å få over 700 likes og nærmerer 100 delinger og kommentarer.

«Konge!»

«Velkommen»

«Sweet! Sleppe eg å åla meg t Mariero kver gang», er bare noen av kommentarene som strømmer inn.

– Når åpner dere på Tasta?

– Så fort vi får fatt i dyktige folk, som er like opptatt som oss av å lage god mat. Vi er spesielt på jakt etter dyktige kokker.

LES MER:

Fått med deg at Craig-sønner satser på food truck i Stavanger?

Pangstart!

LES MER:

Det ble også pangstart for gjengen bak hurtigmatkjeden da de åpningshelga solgte en burger i minuttet i tre dager. Pluss 260 kilo pommes frites! Denne helga solgte de 700 burgere.

– Det er jo knallkult at responsen er så stor, sier Ellingsen fornøyd.

Gutta hadde ikke forventet at responsen skulle være så stor som den er. Derfor har de blant annet måtte bestille en ny og større røyker for å ta unna den enorme etterspørselen.

– Det tar litt tid, for røykeren kommer helt fra Italia, sier han.

Publisert:
Oppdatert:

The Shack utvider - igjen. Og igjen!

Nå er det Sandnes og Bryne som skal få burger.

Publisert: