Aktuelt

Tar over lokalene til tradisjonsrik skjønnhetssalong i Østervåg

Anybody i Østervåg har drevet med hudpleie siden 2000. Tradisjonen fortsetter, men nå under nytt navn.

Publisert:
 • Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Siri Helen Torgersen har drevet helseklinikk i både Sandnes og Miami. 28. november skal Hud- og helseklinikken offisielt ta over etter Anybody i Østervåg. FOTO: Håvard Tanche-Larsen Knutsen

– Det er fantastisk å få en slik mulighet i lokaler som har en så lang tradisjon for yrket, sier Siri Helen Torgersen om sin nye arbeidsplass i Østervåg 27.

Det er ikke bare lokalene som har lang tradisjon for hud- og skjønnhetspleie. Torgersen har selv vært i yrket svært lenge. Først drev hun hudpleieklinikk i Sandnes i 11 år, så flyttet hun til USA for å studere medisin i Miami.

Der ble hun boende i nye 11 år. I Florida åpnet hun også sin egen helseklinikk, før hun kom tilbake til Norge i 2015. Nå vil hun ta opp igjen yrket på hjemmebane. I de gamle Anybody-lokalene i Østervåg starter hun nå opp Hud- og helseklinikken.

 • Følg Byas på Facebook!

Utfordrende drift

Reisen til Anybody har vært utfordrende. Skjønnhetssalongen startet opp i 2000 og ble i lang tid drevet med gode resultater. I 2017 gikk derimot salongen konkurs, men gjenåpnet noen måneder senere.

– Dessverre var det lite investeringsvilje hos de nye eierne. I tillegg sluttet flere av våre medarbeidere. Dårlig økonomi ble en ond spiral som gjorde det vanskelig for oss å komme tilbake, sier Anybodys tidligere daglig leder, Cathrine Tyrdal Allgot.

Salongen stengte dermed dørene igjen og Torgersen ble tipset om lokalet. Hun tok over driften i oktober 2018, og ble formelt ny daglig leder i januar 2019. Etter et år med mye administrativt arbeid, oppussing og konseptplanlegging, er hun endelig klar for Hud- og helseklinikkens åpningsfest torsdag neste uke.

Hud- og helseklinikken åpner i Østervåg 27, vegg i vegg med malerbutikken til Birger Vormestrand. I løpet av neste uke forsvinner også de gamle Anybody-skiltene. FOTO: Håvard Tanche-Larsen Knutsen

– Det var utfordrende å ta over driften. Mye av jobben har vært å skape stabilitet og balanse i regnskapet igjen. Nå er ryddejobben unnagjort, så vi starter på plussiden, sier Torgersen.

Naturlig

Hun ønsker ikke å si hvor mye hun har investert for å få bedriften på beina, annet enn at det har vært en solid investering, både i penger og arbeidsinnsats.

Erfaringen hun fikk i USA tar hun også med seg til Østervåg og Stavanger.

– Hva skiller Hud- og helseklinikken fra Anybody?

– Det er nok de naturlige ingrediensene i produktene. Som naturmedisiner er jeg også veldig opptatt av ingredienser og hvordan de forskjellige ingrediensene stimulerer huden, sier Torgersen.

Publisert:
 1. Skjønnhetspleie
 2. Økonomi
 3. Stavanger sentrum

Dette er de nominerte til #byasbeste sentrumsbutikk!

Dere har plukket ut en håndfull flotte sentrumsbutikker. Nå kan dere bestemme hvem som stikker av med seieren og tittelen #byasbeste sentrumsbutikk 2019!

Oppdatert:

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  De nominerte til #byasbeste frisør er klare!
  2 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  Nå kan du stemme: Hvilken av disse er #byasbeste frisør?
  6 MÅNEDER SIDEN
 3. AKTUELT
  Er det noen der ute som kan gjenvinne pepperkakebyen?
  1 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  Tar over Saturn-lokalene: – Skal ikke bli den nye «tafsekjelleren»
  8 MÅNEDER SIDEN
 5. AKTUELT
  Hustvedt & Co stenger dørene
  2 ÅR SIDEN
 6. AKTUELT
  Bydelsrestaurant kommer også til Stavanger sentrum
  8 DAGER SIDEN