Sørlendingen Thea (22) er nå nummer én på IMDb

22 år gamle Thea Sofie Loch Næss fra Kristiansand topper IMDb-lista. Hun er nå nummer én i verden.

Oppdatert:
Thea Sofie Loch Næss er nå aktuell i Netflix-storserien «The Last Kingdom».

– Skade sier takk for at hun er nummer én på IMDb. Hun er synsk, men så aldri dette komme, skriver Thea Loch Næss humoristisk under et bilde av seg selv på Instagram, kledd som karakteren Skade fra Netflix-serien «The Last Kingdom».

LES OGSÅ:

LES MER:

Nå kan du se Thea Sofie (21) fra Kristiansand i Netflix-storserie

LES MER:

Thea Sofie Loch Næss: – Hvorfor må vi operere rumpe, pupper og lepper for å føle oss fin?

Forbigår Hollywood-kjendisene

For en uke siden ble det kjent at sørlandsjenta var på tiendeplass hos den anerkjente filmdatabasen IMDbs såkalte «starmeter», som oppdateres ukentlig. Filmdatabasen har over 250 millioner månedlige brukere og har en toppliste over de mest populære skuespillerne, som baserer seg på brukernes trafikk.

Skuespillerinnen fra Kristiansand er nå på førsteplassen hos filmdatabasen IMDbs «starmeter», som fører en ukentlig oppdatering over de mest populære skuespillerne.

Nå er skuespillerinnen fra Kristiansand på førsteplass og er den første nordmannen som har klart å toppe denne listen hos IMDb. 22-åringen forbigår store kjendisnavn som «Freddie Mercury»-aktuelle Rami Malek og «Aquaman»-skuespiller Jason Mamoa.

Sørlandsjenta har nå forbigått Hollywood-kjendiser som «Freddie Mercury»-aktuelle Rami Malek og «Aquaman»-skuespiller Jason Mamoa.

– Dette er veldig stas, men også veldig rart. Der er trynet mitt med alle de menneskene. Det var så hyggelig, (...) og det var godt å føle at det man gjør blir sett. Det er en hyggelig anerkjennelse. Og det er første gang en nordmann er på topp 10, så det føles så sykt og litt uforståelig, forteller hun i et nylig intervju.

Spiller med Dylan Sprouse og Sven Nordin

Etter at Thea Sofie Loch Næss gjorde et navn ut av seg i norsk filmbransje etter skuespillerdebuten i «Natt til 17», etterfulgt av «Birkebeinerne» og «Dryads», har 22-åringen fra Kristiansand landet en større skuespillerrolle i Netflix-storserie. Hun er aktuell som vikingkvinnen Skade i tredje sesong av serien «The Last Kingdom».

I et tidligere intervju med KRSby hinter Loch Næss til at det er ikke er håp for karakteren Skade til å være med i ny sesong.

22-åringen spiller i Netflix-storsatsingen «The Last Kingdom», som foregår under vikingtida i år 872. Hun spiller en ond og nådeløs kriger med navn Skade.

Likevel har Netflix-serien gitt henne springbrett til å få nye roller i Hollywood. Sørlandsjenta er nå i Los Angeles for å spille inn en indiefilm sammen med Disney Channel-stjernen Dylan Sprouse, kjent barneskuespiller fra TV-serien «Zack & Codys søte hotelliv».

Loch Næss er aktuell med å spille inn både film og TV-serie sammen med en rekke kjendiser.

– Dette er en indiefilm med Dylan Sprouse. Thea 8 år hadde dødd hvis hun visste om dette mens hun så på «Zack & Cody». Vi skal spille inn nå i desember, så jeg tror den kommer neste år, sier fortsetter hun.

I tillegg har hun kapret en rolle i den norske seriesatsingen «Wisting», en dramatisering av bokserien til krimforfatter Jørn Lier Hort.

Hollywood-stjernen kjent fra «The Matrix»-filmene, Carrie-Anne Moss, og norske Sven Nordin skal medvirke i den norsk-regisserte satsingen. Serien skal være kjøpt opp av strømmetjenesten Viaplay, og skal ifølge Loch Næss ha premiere rundt april 2019.

– Der spiller jeg noe helt annet enn Skade, nemlig en rosablogger. Det var rart å reise mellom de to jobbene og karakterene. Fra skitt og blod til manikyr og push-up bh, forteller hun i et tidligere intervju med KRSby.

Publisert:
Oppdatert:

Nå kan du se Thea Sofie (21) fra Kristiansand i Netflix-storserie

Sørlandsjenta Thea Sofie Loch Næss spiller den mystiske, farlige vikingkvinnen med navn Skade i Netflix-storsatsingen «The Last Kingdom».

Publisert: