Aktuelt

Vlada (30) og Momir (25) starter tjenesten «Løperen» i Stavanger

Du ringer, Løperen bringer. Eller henter.

Oppdatert:
 • Ulrikke Valvik Mitchell

LØPEREN: Momir Novakovic og Vlada Maksimovic har ingen relevant business-erfaring, men tar utfordringen på strak arm. FOTO: Privat

– Nettsiden er snart ferdig og vi skal være fullstendig klare til mandag!

Mandag 1. mai lanserer kompisene Vlada Maksimovic (30) og Momir Novakovic (26) den nettbaserte tjenesten Løperen.no, som i all sin enkelhet går ut på at de kan hente og levere nesten hva enn du måtte ønske.

Det kan være alt fra mat og møbler til post og planter.

– Vi har i utgangspunktet fem ulike tjenester - levering for bedrifter, levering av mat fra restauranter, levering dør til dør, vi handler fra butikker og leverer til deg og levering av blomster og gaver, sier Maksimovic.

– Vi venter fortsatt på noen innkjøpsrettigheter knyttet til henting av blomster og matvarer, så dette ville komme på plass litt etter de andre tjenestene.

Følg Byas.no på Facebook!

Ville prøve noe nytt

Så, hvem er disse løperne, lurer du kanskje på?

Maksimovic er utdannet fysioterapeut, ansatt i Sola kommune, og Novakovic har noe så sjelden som en mastergrad i klassisk trekkspill. Dét er det ikke så ofte vi hører om!

Begge er opprinnelig fra Serbia, men har bodd i Stavanger i mange år. Ingen av dem har noen som helst erfaring med å drive egen forretning, men begge hadde lyst til å prøve seg på noe nytt.

Maksimovic forteller at de savnet et fungerende tilbud for rask henting og levering her til lands, og at de derfor tok saken i egne hender.

– Vi ønsker rett og slett å innføre et konsept som allerede finnes mange andre steder i Europa, men som ikke finnes i Stavanger, Sandnes og på Nord-Jæren. Vi har tenkt tanken lenge, og nå gjør vi det bare. Målet er at folk skal spare tid ved at vi kan hjelpe til der det trengs, sier han og legger til:

– Vi ønsker også å gjøre hverdagen litt bedre for dem som av en eller annen grunn ikke har mulighet til å komme seg ut av huset.

 • LES OGSÅ: Leveringstjenesten Foodora kommer kanskje til Stavanger

Planer om å utvide

Neste uke er de altså i gang, med løpeskoene på fra 06.00 om morgenen til 23.00 om kvelden i ukedagene. De håper det blir travelt.

– Vi håper at dette skal bli et velfungerende tilbud. Foreløpig er det bare oss to, men hvis dette går bra, tenker vi å ansette flere og videreutvikle oss, kanskje også i Oslo. Vi håper vi får en god start!

Mer fra Byas.no:

Publisert:
Oppdatert:
 1. Jobb og karriere
 2. Stavanger

Foodora etablerer seg i Sandnes, men tar ikke med seg syklene

Flere take away-restauranter skal inn i Foodora-appen.

Publisert:

Relaterte artikler

 1. AKTUELT
  Nå starter matvarekrigen på nett
  3 ÅR SIDEN
 2. AKTUELT
  Nå kan du bestille mat syklet hjem av Foodora!
  3 ÅR SIDEN
 3. AKTUELT
  Neste uke åpner det en ny take away i Pedersgata
  2 ÅR SIDEN
 4. AKTUELT
  Disse to kan gå på visning for deg - helt gratis
  2 ÅR SIDEN
 5. AKTUELT
  Zulqarnain (24) satser 1,5 millioner av egen lomme på hjemmelevering av dagligvarer
  3 ÅR SIDEN
 6. AKTUELT
  Koronaviruset skremmer bort kundene. Nå går de sammen om gratis levering
  7 MÅNEDER SIDEN