Spisestedet utvider fra Stavanger sentrum til Kvadrat
I løpet av sommeren skal Déjà Vu Delikatesser åpne en ny restaurant på kjøpesenteret.
Dette melder Déjà Vu og Kvadrat i en felles pressemelding.
– Tiden er inne for å utvide, og vi mener Kvadrat er et godt sted for oss å ta neste steg. Senteret er i stadig utvikling. Her vil vi treffe mange kunder. Endelig får de fra Sandnes en kortere vei til oss, sier daglig leder Kjetil Skaret i pressemeldingen.
Uteservering og take away
Déjà Vu skal åpne restauranten i løpet av sommeren. Lokalene er ved hovedinngangen og tilknyttet fasaden til kjøpesenteret.
Dette betyr at restauranten kan utvide åpningstidene og tilby uteservering om den ønsker. Det legges også til rette for take away.
På menyen kommer blant annet spansk-inspirert tapas og japanske smaker og tilberedningsstiler gjennom samarbeidet Déjà Vu KITA.
Restauranten Déjà Vu nærmer seg 20 år. Den ble startet i Stavanger i 2002.
– Dette er en stor satsing og investering for oss. Vi føler tiden endelig er inne får å ta steget sørover og ta vårt konsept til Kvadrat, sier Skaret.
– Gleder oss
Andre restauranter som har etablert seg på Kvadrat i løpet av det siste året, er blant annet Egon og Sabrura.
Senterleder Renate Hjørnevik har tidligere forklart at kjøpesenteret er en destinasjon og møteplass for svært mange mennesker. Derfor er mattilbudet og opplevelser viktige satsingsområder.
Koronaåret 2020 var restaurantens beste år noensinne
Dette skal erstatte Tako i Østre bydel
– Vi har allerede mange bra spisesteder på Kvadrat. Restauranter har vært et viktig satsningsområde for oss lenge. Nå kommer Déjà Vu til oss, og dette konseptet vil bidra til å styrke Kvadrat som matdestinasjon. Vi gleder oss til å ønske kundene velkommen til Déjà Vu til sommeren, sier Hjørnevik i pressemeldingen.
Slik blir nye Déjà Vu: Her kommer 60 meter med uteservering
Daglig leder Kjetil Skaret håper alt står klart innen 1. juni. Da er også en gammel kompis tilbake på laget.
Relaterte artikler
- AKTUELT19 spisesteder som åpnet i Stavanger og Sandnes i fjor2 ÅR SIDEN
- AKTUELTKvadrat med ny satsing: – Blir Norges første av sitt slag2 ÅR SIDEN
- AKTUELTKoronautfordringer for spisesteder: Må levere maten på gata3 ÅR SIDEN
- MENINGERMint (25) har jobbet for flere fine restauranter, men liker seg best i matvogna utenfor Kvadrat2 ÅR SIDEN
- AKTUELTKommer til Kvadrat i november2 ÅR SIDEN
- AKTUELTDisse restaurantene er med på «Spis Ute Ugå» i Stavanger3 ÅR SIDEN