Aktuelt

Les UiA-studentenes anonyme betroelser

Denne uka har studentene kunnet dele og lese hverandres hemmeligheter, midt i Vrimlehallen!

Publisert:
  • KRSby
En av mange hemmeligheter. Alle bilder: Magnus Nødland Skogedal

På mandag hengte linjeforeninga Prosperitas opp flere tråder med blanke lapper på ved trappa ned til kantina i Vrimlehallen, og oppfordret studentene til å skrive og dele sine hemmeligheter.

LES MER:

_**Vrimlehallen skal få 200 nye sitteplasser og kafé**_

Slik ser prosjektet ut.

Klagemur

– Vi ønsket å aktivisere studentene, sette i gang noe som alle studentene kunne være med på uten at det krevde så særlig mye av dem. Jeg fikk ideen fra en artikkel jeg leste for litt siden. Etter valget i USA var det misnøye blant amerikanerne. Noen hadde lagd en slags vegg «klagemur» på en togstasjon i USA hvor folk uttrykket hva de følte angående Trump på post-it lapper. Hele veggen var dekket av post-it lapper. Vi ønsket å gjøre noe lignende, at studentene kunne meddele en historie eller følelse. Så da ble temaet hemmeligheter, sier Prosperitas-leder Phally Long Prum.

Blant hemmelighetene som ble delt var det mye morsomt, men også noen alvorlige. Det var også hensikten med prosjektet.

– Vi lurte på hva slags hemmeligheter studentene bærer på, enten det er en historie, flause, tilståelse eller guilty pleasure, sier Phally.

Sebastian Johansen (t.v.) og Jakob Mæland sjekket ut prosjektet.
LES MER:

UiA-student Ingvild (24) danket ut flere tusen søkere

– Må ta det med en klype salt

Økonomistudentene Jakob Mæland og Sebastian Johansen tok hemmelighetene i nærmere øyesyn.

– Det kan jo være noen som har et behov for å uttrykke noe, men som ikke ønsker å dele det med fullt navn. Mye av det er morsomt, og det kan åpne for at folk tør å snakke om ting, sier Jakob.

– Det er nok mest for humoren sin del, og du må ta det som står med en klype salt. Det er lett å skrive noe tull, sier Sebastian.

Se alle hemmelighetene nedenfor!

Publisert:

Husker du disse sakene fra april?

Publisert: