Akropolis og Kuro Sushi åpner igjen

Restaurantene Akropolis og Kuro Sushi i Stavanger sentrum har blitt kjøpt opp av samme eier. Det betyr at begge restaurantene vil åpne dørene igjen.

Publisert:
Restaurantlokalene til Kuro Sushi skal pusses opp, og de nye eierne legger bort sushien og skal servere asian fusion-mat i stedet.

Men akkurat når det skjer, er enda ikke klart. På døra til Kuro Sushi er det hengt opp en lapp som informerer om at restauranten pusses opp og vil åpne igjen i april.

Følg Byas.no på Facebook!

– Men vi er ikke sikre på om vi rekker å bli ferdig innen fristen, forteller He Zhenxing.

– Det var mer som må fikses på enn vi først trodde, fortsetter hun.

He Zhenxing og ektemannen Wang Wanjun driver til vanlig den kinesiske restauranten Ming House på Bryne. Nå skal paret også satse på restaurantdrift i Stavanger.

Akropolis har tatt ned skiltet utenfor restauranten like bak Sølvberget. I vinduet henger lappen «Steng inntil videre. God jul».

Nylig tok ekteparet over sushi-restauranten Kuro Sushi, som i februar meddelte at de måtte avslutte restaurantdriften på grunn av interne konflikter i ledelsen og økonomiske problemer.

I fjor kjøpte det kinesiske ekteparet også den greske restauranten Akropolis, som måtte stenge dørene i desember etter at restauranten gikk konkurs.

He Zhenxing forteller at de vil fortsette med å servere gresk mat i samme lokale bak Sølvberget, men det er foreløpig uvisst når Akropolis åpner dørene igjen.

– Restauranten har en lang historie, og alle i område kjenner til den. Derfor vil vi beholde konseptet, sier He.

Det er derimot store planer om å endre menyen til Kuro Sushi. Restaurantens interiør vil også bli pusset opp.

– Menyen skal bestå av asian fusion-mat.

He Zhenxing ønsker ikke å gå ut med hvor mye paret investerer i nyetableringene i Stavanger.

LES OGSÅ:

Publisert:

Åpnet ny asiatisk restaurant: - Folk spør fortsatt om hvorfor vi ikke har sushi

Nå er Kuro Sushi byttet ut med Yum Asian Food. Restauranten åpnet 29. mai i år og er helt nyoppusset.

Publisert: