Aktuelt

Ny utvidelse for restaurantkjeden: Åpner på Madla

Sabrura Sushi & Sticks erstatter Espresso House på Amfi Madla.

Publisert:
  • Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Kjøpesentre er lokasjoner for Sabrura-kjeden. I løpet av høsten åpner restauranten et nytt utsalgssted på Amfi Madla. FOTO: Pål Christensen

En Finn-annonse røper restaurantkjedens neste utvidelse i Rogaland. Her leter Sabrura-teamet etter en restaurantleder til et nytt utsalg på Madla.

  • Følg Byas på Instagram!

Til Amfi Madla

– Jeg kan bekrefte at Sabrura kommer til oss, sier senterleder ved Amfi Madla, Anette Worum.

Restauranten tar over lokalene til Espresso House. Oppussingsarbeidet er allerede i gang.

– Vi har vært i samtaler med Sabrura en stund, men kontrakten ble formelt skrevet under for et par uker siden. Vi gleder oss veldig, sier Worum.

Hun legger til at åpningen er planlagt i månedsskiftet oktober/november.

Senterleder ved Amfi Madla, Anette Øfsti Worum. FOTO: Jon Ingemundsen

Ønsker inntil fire restauranter

Restaurantkjeden startet opp i Trondheim i 2012. I løpet av seks år vokste kjeden til åtte restauranter. Spisestedene og administrasjonsselskapet omsatte da for 86 millioner kroner.

I september 2018 ble Sabrura kjøpt opp av Bitastad AS, samme konsern som blant annet eier Jordbærpikene og BigBite. Da ble avgjørelsen tatt om å gjøre kjeden landsdekkende. Sabrura har satt seg et hårete mål om mer enn 50 restauranter over hele Norge innen 2024.

Sabrura åpnet først på Herbarium i mai. Nå er i tillegg to nye restauranter på vei. FOTO: Håvard Tanche-Larsen Knutsen

Første Sabrura-restaurant i Stavanger åpnet på Herbarium i mai. Tidligere har Sabrura også varslet en utvidelse til Kvadrat.

Daglig leder i restaurantkjeden, Preben Oosterhof, har tidligere sagt til Byas at Sabrura ser for seg tre til fire restauranter i distriktet.

Det har ikke lykkes Byas å komme i kontakt med Oosterhof tirsdag.

Publisert:
  1. Restaurant
  2. Stavanger
  3. Amfi Madla

Sushikjede fra Bergen skal åpne fem restauranter i Stavanger og Sandnes

Da mannen i huset måtte kjøre 20 minutter hver vei for å skaffe kona sushi, startet han i stedet opp sin egen sushirestaurant. Nå slår kjeden seg for alvor opp på Nord-Jæren.

Publisert:

Relaterte artikler

  1. AKTUELT
    Burger-gründer og restauranteier starter ny pizzakjede
    20 DAGER SIDEN
  2. AKTUELT
    Tar over de tidligere Oliviers&Co-lokalene i Østervåg
    1 MÅNED SIDEN
  3. AKTUELT
    Skroter planene om nytt utested i Stavanger sentrum
    12 DAGER SIDEN
  4. AKTUELT
    Derfor gjør ikke «Spis for 100» i Stavanger som 100-Ugå i Sandnes
    2 MÅNEDER SIDEN
  5. AKTUELT
    Spis for 100-uka i gang: Forventer mindre trykk. Fjorårets bestselger har valgt å stå over
    2 MÅNEDER SIDEN
  6. AKTUELT
    Fadderuken er i gang på UiS: Fest, øl, nye venner – og smittevern
    3 MÅNEDER SIDEN