Netflix lager snill «Squid Game»

Netflix melder at det er en realityserie på gang, som er inspirert av storsuksessen «Squid Game». Men den kommer selvfølgelig i en langt snillere variant, understrekes det fra strømmegiganten.

Publisert:
  • NTB

I den sørkoreanske fiksjons-serien, som hadde premiere i høst, følger vi en gruppe karakterer som sliter med gjeld, og som konkurrerer i en rekke barneleker for å vinne penger. Å tape er dødelig. I «Squid Game: The Challenge» er «det verste som kan skje at man må gå tomhendt hjem», melder Netflix.

LES MER:

Røper hvilke «Squid Game»-karakterer som vil vende tilbake i sesong to – og takket fansen

Om den nye satsingen meldes det at 456 deltakere skal konkurrere om 4,5 millioner dollar, og det er ti episoder på gang. Den konkurransedrevne realityserien skal spilles inn i Storbritannia, men noen eksakt premieredato er ikke offentliggjort.

«Squid Game» er ifølge Netflix selskapets mest populære serie, og det er på gang en andre sesong. Det er imidlertid uklart når denne vil få premiere. Tidligere har den sørkoreanske manusforfatteren og regissøren Hwang Dong-hyuk sagt at skrivearbeidet går noe tregt, og at seerne kan ende opp med å måtte vente til slutten av 2024 med å få se fortsettelsen.

LES MER:

Ny «Squid Game»-sesong kommer først mot slutten av 2024

LES MER:

«Squid Game»-stjerne tilbake – muligens som tvilling

Publisert:

Røper hvilke «Squid Game»-karakterer som vil vende tilbake i sesong to – og takket fansen

Netflix slapp i helgen en kort teasertrailer for andre sesong av storsuksessen «Squid Game» – sammen med et budskap fra serieskaper Hwang Dong-Hyuk, som fortalte hvilke karakterer som vil vende tilbake.

Publisert:
  • NTB