Aktuelt

Ed Sheeran gjester «Game of Thrones»

Den britiske popstjernen Ed Sheeran kommer til å ha en rolle i den kommende sesongen av serien «Game of Thrones», skriver bransjeblader.

Publisert:
  • NTB

En fast rolle eller et kort endelikt, i likhet med andre gjesteopptredener i serien? Det er ikke kjent i hvilken rolle musikeren Ed Sheeran dukker opp i i «Game of Thrones». Foto: Scanpix

Gjesterollen ble kunngjort under en paneldebatt på South by Southwest-festivalen i Austin i delstaten Texas, skriver Variety . Serieskaperne David Benioff og D.B. Weiss samt stjernene Maisie Williams og Sophie Turner deltok i debatten.

- _**LES OGSÅ:

- _**LES OGSÅ:

LES MER:

Derfor er du hekta på Game of Thrones

– Vi har forsøkt å få Ed Sheeran til serien i flere år for å overraske Maisie, og i år har vi endelig klart det, sier Benioff. Williams, som spiller Arya Stark i serien, er en stor fan av Sheeran, skriver magasinet Vanity Fair .

– Katta er visst ute av sekken, er Sheerans reaksjon på Twitter , der han også linker til Vanity Fairs artikkel.

En talsperson for HBO bekrefter at Sheeran har en rolle, men ønsker ikke å komme med mer informasjon. Det er ikke kjent om han blir med i én episode eller flere.

Den sjuende sesongen av «Game of Thrones» skal etter planen starte 16. juli. Under Texas-festivalen ble det også avslørt at den åttende og siste sesongen kun kommer til å bestå av seks episoder.

Publisert:
  1. HBO

Premieredatoen for siste sesong av «Game of Thrones» er klar

14. april slippes den åttende og siste sesongen av den populære HBO-serien «Game of Thrones».

Publisert:
  • NTB