Aktuelt

– Kjempespennende konserter i oktober

Trashpop er klar for en ny konsertrekke i oktober. Både jazzpop, heavy støyrock og elektronisk pop er på menyen hos Tollboden Burger Bordello.

Oppdatert:
  • Kristian Hole
Den lokale duoen Strå spiller på Tollboden 2. oktober.

– Det blir spennende å spille på Tollboden, og vi gleder oss sykt til å se Simen Lyngroth på scenen samme kveld. Det er kjempespennende konserter i oktober, og jeg har ikke sett så bra lineup før fra arrangørene, sier vokalist i den lokale folk-gruppa Strå, Oda Ulvøy.

Det er hittil avslørt tre konsertkvelder arrangert av Trashpop i oktober. Først ut er den folk-pop-gruppa Strå og visesangeren Simen Lyngroth, som spiller 2. oktober.

Det blir litt hardere lydbilde når støyrock-bandet Deathcrush og metalbandet Shining spiller 9. oktober. Mot slutten av oktober avrundes konsertmåneden med elektronisk pop, nemlig bærumsjenta Emilie Nicolas.

Lokal folk-pop-gruppe til Tollboden

Strå består av Oda Ulvøy på vokal og Jesper Hasnaoui på gitar og kor.

Duoen Strå består av Oda Ulvøy på vokal og JesperHasnaoui på gitar og kor. Hittil har den lokale gruppa sluppet en singel som allerede er blitt spilt og anbefalt av NRKP3 Urørt. Vokalist Oda Ulvøy, ser fram til å spille på Tollboden, men ikke minst til å dra på de andre konsertene også.

– Hele programmet er spennende, men jeg gleder meg spesielt til å høre Shining og Emilie Nicholas, sier Ulvøy.

Strå spiller melodisk folk-pop, med stor vekt på drivende komp, sterke tekster og fengende melodier. Gruppa er tidligere blitt beskrevet som en naturkraft og er et vakkert møte mellom blues, folk og pop med et snev av jazz.

– Kvelden passer fint med et glass rødvin

Visesangeren Simen Lyngroth står klar på Tollboden 3. oktober.

Frolandsangeren Simen Lyngroth skal også spille 2. oktober. Han har tidligere vært kjent som en del av UiA-gruppa Vincent. Men nå er han klar for å prøve seg litt som soloartist også.

– Det er jo spennende å stå på egne ben også, i tillegg til å ha band med andre. Dette tror jeg blir en fin aften med et melankolsk lydbilde, så kvelden passer fint med et glass rødvin, sier visesangeren.

Lyngroth er også superfornøyd med resten av det programmet som er

– Jeg synes det er en dritbra konsertrekke som Trashpop har fått til. De booket så utrolig variert. Selvfølgelig har jeg sikret meg billetter til Emilie Nicolas, som spiller senere den månedene. Det er den artisten jeg hører mest på for tiden faktisk, forteller sangeren.

Fornøyde arrangører

Bookingsjef Pål Alvsaker (t.v) i Trashpop og Chris Lauritsen fra Tollboden ser fram til konsertrekken i oktober.

Etter at Pir 6 stengte, har Trashpop flyttet arrangementene til Tollboden Burger Bordello, som har plass til rundt 250 tilskuere. Pål Alvsaker fra Trashpop synes at bookingene i oktober er av høy kvalitet, og han gleder seg spesielt til en favoritt.

– Emilie Nicolas er nok artisten folk bør følge mest med på i høst. Hun skal slippe sitt debutalbum i høst og hun er blant artistene som har boblet veldig i musikkbransjen. Hun hadde fulle hus på musikkbransjetreff på Bylarm og Eurosonic i Nederland. Da hadde hun bare sluppet én singel, sier Pål om artisten som synger rolig elektronisk indie-pop-musikk.

Metalbandet Deathcrush spiller på Tollboden 9. oktober.
Bærumsjenta Emilie Nicolas er kjent for sin vakre, elektroniske popmusikk.
Oslogruppa Shining er kjent for sin blanding av jazz og metal.

Flere artister vil bli sluppet for oktobermåneden denne uken. Følg med på KRSby!

Publisert:
Oppdatert:

Trashpop klart for comeback

Da Pir 6 ble lagt ned, ble TrashPop hjemløse. Med coctailbaren på Frk. Larsen som midlertidig lokale, starter høstsesongen på torsdag.

Oppdatert: