Åpner ny pizzarestaurant med drahjelp fra Dolly Dimple’s-grunnlegger

Med drahjelp fra Dolly Dimple’s-grunnlegger satser Bankers Pizza på å åpne i slutten av juni.

Publisert:
Bankers Pizza satser på å fôre sultne Forus-ansatte fra slutten av juni. Her med daglig leder Max Gouchan og styreleder Marie Hatjoullis-Olsen.

– For én uke siden var det helt tomt her, sier daglig leder Max Gouchan. Sammen med venner og slekt og øvrige eiere har han snekret, malt og sveiset «døgnet rundt».

– Alle eierne har byttet ut dress med maleklær denne uken, sier han.

Idéen startet rundt nyttår, og om ikke mange ukene står pizzarestauranten vegg-i-vegg med Leos Lekeland klar på Forus.

God på bunn

Pizzaen skal bli en miks av italiensk og amerikansk, og de satser på kvalitet framfor kvantitet, ifølge Gouchan: Omtrent 9–10 forskjellige å velge i, og én størrelse.

– Vi satser på et godt fundament. Sausen er viktig for oss, og vi skal være gode på bunn, sier styreleder Marie Hatjoullis-Olsen.

Kanskje ringer etternavnet en bjelle for noen? Hun er nemlig datteren til Andreas Hatjoullis, grunnleggeren av Dolly Dimple’s. Sistnevnte er både hovedinvestor og initiativtaker til Bankers.

– Det er noe Andreas og Max deler, den matgleden og kjærligheten til pizzaen, sier Hatjoullis-Olsen.

Den oppmerksomme pizza-fan vil legge merke til at nettopp Bankers var pizza nr. 10 på Dolly-menyen.

– Bankers er jo noe solid, noe som funker. Vi føler at vi har et godt team som funker sammen. Så dette prosjektet er jo helt bankers! Jeg har begynt å bruke det begrepet veldig ofte nå, sier Gouchan.

Du husker kanskje Gouchan som han som solgte sushiruller og boblevafler på festivaler som Utopia og Fadderfestivalen? Wrap & Roll gikk dessverre konkurs i fjor høst, men 25-åringen gir ikke opp av den grunn. Nå har han med seg et nytt team og ny optimisme:

– Vi er et team med ganske lang fartstid fra matbransjen, så vi tar med oss de beste erfaringene hit og skal prøve å gjøre ting enda bedre, sier han.

– Når du går herfra legger jeg ned malekosten og kaller inn masse arbeidsfolk, spøker gründer Max Gouchan. En pizzarestaurant bygger seg ikke av seg selv, så han har stått på fra morgen til kveld den siste tiden for å gjøre alt klart.

Retter seg mot bedriftskunder

Ettersom de har valgt å være på Forus, som en del av 2020park, er det bedriftskunder som er hovedmålgruppen. Med drøye 40.000 arbeidsplasser på Forus, er det absolutt et marked, tror gründeren:

– Det er allerede mange bedriftsansatte som har kommet innom og spurt når vi åpner, sier Gouchan.

Selv om de åpner rett ved inngangen til fellesferien, er han ikke redd for en treig start.

– Folk skal jo kjøpe materialer til å bygge terrasse, og da kan de komme innom her og kjøpe et par slicer med pizza, så er de klare til å snekre videre, sier Gouchan.

Men hovedfokuset blir altså bedrifter: Store bestillinger til møter, overtid og annet som krever sin pizza. Planen er å starte med 4–6 ansatte, og se an behovet utover høsten.

– Her kommer Google-rommet

Gouchan forteller at de brukte ganske lang tid på å finne et stort nok lokale.

– Jeg tror dette er et av de største pizzaproduksjonslokalene i Rogaland, og det er fordi vi skal ha en egen plass til innovasjon og nytenkning, hvor vi eksperimenterer med nye sauser og deiger, sier han.

I tillegg har han store planer om et Google-inspirert pauserom.

– Jeg vil skape kjekke arbeidsplasser. Folk skal være glade når de lager pizza!

Bli med inn på en omvisning her:

MER FRA BYAS:

LES MER:

– Jeg har spist taco hver dag i ett år og jeg er fortsatt ikke lei

LES MER:

– Jeg tror Dickens er i de beste hender og at det nye konseptet kommer til å bli bra

LES MER:

14 spisesteder som åpnet i Stavanger i året som gikk

Publisert:

Bankers Pizza kommer til Sandnes sentrum

Den ferske bedriften Bankers Pizza åpner snart utsalg nummer to.

Oppdatert: