Åpner nytt mat-konsept like ved Tou Scene

Snart utvides tilbudet i Østre bydel.

TOU-SJEF: Per Arne Alstad får snart et nytt matkonsept i bakgården. FOTO: Jan Tore Glenjen

Følg Byas.no på Facebook!

– Det åpner et mattilbud her i løpet av sommeren. Helst i løpet av første halvdel av juli, sier daglig leder av Tou Scene, Per Arne Alstad til Byas.no.

LES MER:

Det nye mattilbudet, som foreløpig ikke har noe bestemt navn, åpner i bakgården til Tou Scene, vis-a-vis den ikke så gamle ølbaren ØST .

LES MER:

Åpningen føyer seg inn i rekken av urbane aktiviteter i Østre bydel. I september i fjor åpnet både nevnte ØST og Mathallen dørene, og fikk begge en kanonåpning .

LES MER:

Snart flytter også 240.000 bier inn i bydelen , som en del av Urban Sjøfronts prosjekt, Den spiselige bydel.

Takeaway og streetfood

LES MER:

Østre bydel har som mål å være den spiselige bydel i Stavanger. Hver sommer oppstår matfestivalen med noenlunde samme navn, Den spiselig byfest , som en utvidelse av Gladmat i sentrum.

Fra før av finnes Ostehuset ØST her, og nå får altså bydelen enda et fast tilbud.

– Vi har fått med oss noen gode partnere på dette, sier Alstad.

– Konseptet er ikke helt landet ennå, og alt er ikke helt klart, men det er snakk om takeaway-retter og streetfood. God mat, sier Alstad.

ILLUSTRASJONSBILDE: Det er her, bak alle de fine folkene som ikke har noe med akkurat dette å gjøre, at mattilbudet åpner. FOTO: Ivar Vasstveit

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Ølbaren ØST lovet å aldri servere pilsner, men så ...

LES MER:

* Snart flytter 240.000 bier inn i Østre bydel

LES MER:

* Butikk i Breigata er konkurs

Publisert:

Oppdatert:

Slik blir det nye mat-konseptet i bakgården til Tou Scene

«Fortou» åpner (kanskje) dørene akkurat i tide til Storhaugfestivalen i slutten av august.