UiS forlenger digital undervisning

Den digitale undervisningen forlenges fram til 18. april. Lesesaler og bibliotek vil fremdeles være åpne med begrenset kapasitet.

Publisert:
Studentene ved Universitetet i Stavanger får ikke starte fysisk undervisning før 18. april.

«På grunn av smittesituasjonen vil undervisningen ved UiS gjennomføres digitalt fram til og med 18. april», står det i pressemeldingen fra UiS som kom denne uken.

Gjort unntak

Før påske kom Universitetet i Stavanger med en pressemelding der det sto at all undervisning skulle foregå digitalt fram til 9. april.

Bakgrunnen for å stanse den fysiske undervisningen var at smittesituasjonen i Stavanger var ustabil og regjeringen anbefalte å gjennomføre digital undervisning der det var mulig.

LES MER:

Studentpakken: Slik skal ti millioner kroner komme deg til gode

LES MER:

Nytt årstudium på UiS: – Vil dekke et stort behov i regionen

Dette tiltaket har nå blitt forlenget fram til 18. april.

Det blir gjort unntak for de studentene som trenger laboratorier, utstyr, instrumenter og øvingslokaler. Disse studentene bes om å holde seg oppdatert i læringsplattformen Canvas.

Begrenset kapasitet

Lesesaler og bibliotek vil holde åpent og kan benyttes av studenter.

«På grunn av de nye smitteverntiltakene med to meters avstand er det ikke plass til like mange i lesesalene, men vi åpner opp flere undervisningsrom som kan brukes til lesesalsplasser. Det er oppslag på dørene til undervisningsrommene det gjelder» står det i pressemeldingen fra UiS.

LES MER:

Økonomi og administrasjon mest populært blant studentene

Tre kafeer på campus Ullandhaug og en kafé på campus Bjergsted vil holde åpent. Fra og med 25. mars ble det kun mulig å hente mat i form av take away. Det er også påbudt å bruke munnbind.

Publisert:

UiS forlenger perioden med digital undervisning

Nok en gang må studentene belage seg på å følge forelesningene digitalt.

Publisert: