Nå kan du reise veldig billig til Syden fra Stavanger

Reiselysten? August byr på mange rimelige restplasser fra Sola flyplass til varmere strøk.

Publisert:
SYDEN: Noen som skulle ønske at de var her akkurat nå, eller?

Fellesferien går mot slutten, og mens dét for noen betyr tilbake til jobb, skole, fiskeboller og hverdag, betyr det for andre «YEEEES, endelig billige hopp-på-turer-til-Syden!!!!!».

Hvis du går under sistnevnte kategori, bør du nå holde utkikk etter billige restplasser.

I skrivende stund er det mulig å finne pakkereiser helt nede i 1300 kroner per person, for fly og hotell (prisene endrer seg fra dag til dag, så det gjelder egentlig bare å følge litt med).

Det er litt av en jungel der ute, så vi har gjort et forsøk på å gjøre det litt lettere for deg.

Følg Byas.no på Facebook!

Sider du kan stole på

Momondo er en veldig fin og oversiktlig side som samler alle reiser på ett sted, og enkelt guider deg gjennom søket. Men - det kommer ofte opp andre dato-forslag enn kun datoene du søker etter, så vær obs på at du finner reise på riktig dato.

Restplass er også en klassiker når man skal finne - ja, nettopp - restplasser. Også denne samler alle reiser fra alle reisebyråer på én side, sånn at du kan sammenligne priser.

Finn samler - i likhet med sidene over - flere reisebyråer og tilbud på samme side, noe som er veldig greit. Bare plott inn hvor du vil reise fra og når, så popper det opp reisemål så langt øyet kan se.

Experia fungerer på samme måte - samler alle på ett sted. Ikke like oversiktlig som de andre, men den funker.

Ving, Tui og Apollo er også verdt å sjekke ut, selv om de naturlig nok kun viser deg sine egne reiser. Men mest sannsynlig er nok det en av disse du ender opp med uansett, særlig hvis du går for pakkereiser.

Hvis du allerede har funnet deg flybilletter og kun er på jakt etter et hotell, bør du sjekke ut Trivago, Hotels og Booking.

Fly og hotell for 1500–1600 kroner er jammen ikke ille for en uke med litt varme på kroppen?
Prisene variere fra side til side, så sjekk ut flere før du bestiller og betaler.

Dette må du huske på

Det er et par ting man skal være litt obs på når man søker rundt på restplass-sider. Og alle handler egentlig om at du må lese nøye hva som står.

Dato, for eksempel. Det dukker ofte opp reiser som er lagt til helt andre datoer enn de du faktisk har søkt etter, hvis du har sortert søket etter pris. Ganske frustrerende. Dette kan nemlig gi unødvendige utbrudd av gledeshyl som ender i et hjertens sukk få sekunder senere, når du innser at det var feil dato. Les. Nøye.

Vær også obs på at noen av tilbudene kun gjelder flytur og ikke hotell, og av og til er det faktisk kun fly den ene veien.

«Avhukingsjobben» i forkant er derfor ganske viktig - før du utålmodig trykker på «søk»-knappen - pass på at du har fått riktig dato, riktig antall dager/uker du vil være borte, riktig antall stjerner på hotellet (dersom det er viktig), og om det er et krav med for eksempel basseng, air condition og diverse.

Huk av som en gal, og ta deg tid til å se over at alt er på stell før du søker.

Hvis det står «uspesifisert bosted» betyr det rett og slett at du kan plasseres på hvilket som helst hotell i valgt område. Velger man uspesifisert kan man ende opp med alt fra veldig dårlig til veldig bra - det er et sjansespill. Det er opp til deg om du tør - du får ikke vite hvor du skal bo før bussen slipper deg av på døra.

Det er ikke alltid det lønner seg å bestille pakkereiser med fly og hotell inkludert - av og til blir det billigere å kjøpe flyreise og hotell hver for seg. Søk derfor på begge deler på mange ulike siden før du bestiller og betaler.

God tur!

Diiiiiiiiigg.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

Skal du ut og fly? Så god tid må du ha

LES MER:

Solgte alt de eide for å dra verden rundt: Nå er Janne og Omar hjemme igjen

LES MER:

Har du lov til å selge buss-, tog-, eller flybilletten din videre?

Publisert:

Nå kan du finne veldig billige reiser fra Kjevik til Syden

Reiselysten? August byr på rimelige restplasser fra Kjevik flyplass til varmere strøk.

Publisert: