Lisa Kristine (30) la ut en kreativ søknad på Facebook, og fikk jobb med en gang

Nå må hun til med nok et stunt.

Publisert:
Lisa Kristine (30) er igjen på utkikk etter jobb.

Husker du Lisa Kristine Haldberg Johnsen (30) - den superblide trønderen som var på desperat jobbjakt i et vanskelig marked i Stavanger?

LES MER:

Byas snakket med henne i juni i fjor. Da hadde hun akkurat lagt ut en ganske så kreativ jobbsøknad. På Facebook! Hun innledet søknaden slik som dette:

«Du må være kjekk, attraktiv og gi meg rom til å være meg selv. Du byr på deg selv og gir meg lyst til å yte mitt beste. Nei, dette er ikke en desperat annonse på Match.com, men en dønn ærlig jobbsøknad.»

Se hele søknaden i bunn av saken.

Følg Byas.no på Facebook!

Fikk hun jobb?

Ja! Med en eneste gang. Vi skrev om Lisa Kristine 19. juni. Da hadde hun akkurat lagt ut frieriet.

– Og 28. juni var jeg i jobb! Det gikk jo helt strålende, jeg kan ikke si noe annet. Det gikk utrolig fort.

Lisa Kristine fikk jobb i Lyse, som expeditor - samme tittel hun hadde i National Oiwell i to år før hun ble rammet i en nedbemanningsrunde. Etter 40 søknader og ingen napp, la hun seg til slutt flat på Facebook.

– Det var jo egentlig litt pinlig, men jeg er ikke en person som er redd for å drite meg ut. Det var et kjempebra spark i rumpa!

– Ja, for det funka jo?

– Ja! Lyse innrømmet faktisk ikke at de hadde sett Facebook-søknaden min før litt senere, men jeg fikk etter hvert høre at de hadde sett den og syns det var veldig vittig. Kanskje hadde jeg kommet på intervju uansett, men det er godt mulig at Facebook-søknaden gjorde utslaget.

VIL HA JOBB: Lisa Kristine (30) må igjen ut og lete etter jobb.

Må til med et nytt stunt

Jobbmarkedet har ikke akkurat blitt noe bedre siden sist vi pratet med 30-åringen. Og nå får Lisa Kristine kjenne nedgangen på kroppen nok en gang.

– Det er egentlig utrolig vittig at du tok kontakt med meg akkurat nå, sier hun.

For én måned siden fikk hun nemlig beskjed om at kontrakten hennes i Lyse ikke vil bli fornyet, på grunn av omrokkeringer i bedriften. Flere innleide må gå, og hennes siste arbeidsdag er 14. juni.

– Det kom ikke som noe sjokk, men det er trist, for jeg har stortrives i jobben.

Finn.no er aller siste utvei.

Så nå er hun plutselig i akkurat samme situasjon som for ett år siden. Men humøret og motivasjonen hennes er fortsatt på topp.

– Nå må jeg finne på noe nytt! Den forrige kua melka jeg for det den var verdt, så jeg må gjøre noe helt annet. Ut på nytt beite. Erfaringen min er at det å være litt kreativ i søknaden absolutt er noe som funker, så jeg må jo bare kjøre på! Nå skal jeg legge hodet i bløt og finne på noe lurt. Jeg tar i mot tips med takk!

Og hun er klar på én ting:

– Finn.no er aller siste utvei.

Her er hennes forrige stunt:

KREATIVT: Den ærlige jobsøknaden ble hyppig likt og delt av andre.

Mer fra Byas.no:

LES MER:

* Politiet er på vakt i finværet: Tilfellene av offentlig drikking stiger i takt med temperaturen

LES MER:

* Engasjert 16-åring etterlyser disse i Stavanger

LES MER:

* Nå har denne butikken stengt dørene

Publisert:

Stadig flere unge gjør som Andre (28): – De siste årene har salget gått til himmels

Etterspørselen etter filmruller til gamle kameraer er enorm. Her deler Andre Engelsvoll sine beste tips for å ta analoge bilder.

Publisert: