Aktuelt

«Vi Menn-piken» blir historie

I flere tiår har «Vi Menn-piken» prydet forsider og midtsider Vi Menn. Men nå er tiden over for de lettkledde kvinnene.

Publisert:
  • NTB

I 2014 tonet ned bladet ned forsidehenvisningen til Vi Menn-piken til et lite bilde. Nå er tiden kommet for å avvikle hele konseptet, mener redaktør og målgruppesjef i Egmont. FOTO: Ole Berg-Rusten / NTB Scanpix

– Nå begynner Vi Menn å fase ut «pike-spalten», og i løpet av 2020 vil den være helt borte. Det opplyser Lars Erik Oterhals til Dagbladet.

Han er redaktør og målgruppesjef for Mann i Egmont.

  • Følg Byas på Facebook!

Vi Menn-piken har vært et fast innslag i bladet siden 70-tallet. I starten som hovedblikkfang på forsiden, til bladet i 2014 tonet ned forsidehenvisningen til et lite bilde. Nå er tiden kommet for å avvikle Vi Menn-piken.

– Våre leserundersøkelser viser at Vi Menn-leseren ønsker at vi skal bruke våre journalistiske ressurser på å lage spennende leseropplevelser, gode reportasjer, aktualitetssaker og underholdning. Dette er våre satsingsområder, og i tråd med dette avvikler vi Vi Menn-piken, sier Oterhals i en pressemelding.

Han sier avviklingen er en naturlig utvikling av bladet og tror ikke spalten vil være et stort savn for leserne.

– Våre lesere kjenner Vi Menn som et reportasje- og aktualitetsmagasin. Reportasjer fra hele verden, avsløringer om offentlig sløsing og historiske dokumentarer er innhold som scorer svært godt i våre leserundersøkelser. Dette skal vil fortsette å levere på menns premisser i mange år fremover.

LES OGSÅ:

LES MER:

Det Nye avvikles som trykt magasin

Publisert:
  1. Egmont

Tips til Movember-barten: Én av disse bør du kanskje styre unna?

Bartekampanjen begynner 1. november. Trenger du litt inspo? Brødrene Fevang har gitt oss sine beste tips - sjekk videoen over!

Publisert:
  • Håvard Tanche-Larsen Knutsen